Uģis Kuģis sīki paskaidro, kāpēc neēd gaļu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jaunākajā ceļojumu šova “Četri uz koferiem” sērijā, ko skatītājiem piedāvā kanāls 360TV un youtube kanāls “Brīvdienas TV”, pašmāju populārākais krišnaīts Uģis Kuģis saviem ceļabiedriem – Samantai Tīnai, Kašeram un interneta personībai Sindija Bokānei bija sarūpējis pavisam neparastu Stambulas ekspedīciju – gan jogas meistarklasi, gan izbraucienu ar privātu kuģīti un pat vizīti uz slepenu krišnaītu templi.

Mēdz teikt, ka tieši kopīgos ceļojumos vislabāk iespējams iepazīti draugu personību. Tāpat arī šajā avantūrā Uģis Kuģis biedrus pārsteidza ar savu reliģisko pārliecību, to, ka ar sievu guļ atsevišķās istabās un atklāsmi, ka viņš uzturā nelieto gaļu. Tāpēc arī pašmāju slavenības šajā dienā bija spiesti maltīti ieturēt veģetāriešu ēstuvēs, uzturā nelietojot neko,” kam ir acis”.

“Visu var ēst. Bet problēma ir tā, ka arī govīm ir bērni. Arī govīm ir ģimenes. Arī cūkām ir daudz mazi ruksīši, kas skrien un mēs par viņiem priecājamies. Un pēc tam viņus ēst? Atņemt viņiem māti, tēvu un ģimeni? Man liekas, ka tas vairs nav cilvēcīgi. Un tieši cilvēcība mums ir pazudusi,” tā savu pārliecību pamato vēdu pārzinātājs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu