Igaunijā pārpildītā veikalā bijušais karavīrs neitralizē bruņotu vīrieti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Erakogu

Brauciens uz tirdzniecības centru pavisam negaidīti izvērtās kādam bijušajam karavīram. Piektdien, 6. decembrī, Igaunijā kāds vīrietis veikalā pie kases sāka draudēt kasierei ar nazi. Tieši karavīrs bija tās dienas varonis - viņš nebaidījās un neitralizēja noziedznieku, vēsta portāls "Elu24".

Ierodoties veikalā, policijas patruļa noskaidroja, ka pārtikas veikala kasiere atteikusies pārdot alkoholu 61 gadu vecajam vīrietim, jo viņš jau bijis iereibis. Saskaņā ar veikala politiku ir aizliegts pārdot alkoholu personām, kuras ir alkohola reibumā.

Vīrietim nepatika šāda attieksme, tāpēc viņš paņēma no kabatas nazi un sāka draudēt kasierei. Bijušais karavīrs Erki Pūmans sacīja, ka viņš ar savu pavadoni bija uz eskalatora, kad izdzirdēja briesmīgu kliedzienu un redzēja, ka cilvēku pūlis sācis izklīst.

"Es uzvilku cimdus un steidzos uz notikuma vietu. Uzbrucējam, šķiet, jau apsargi bija iesmidzinājuši asaru gāzi sejā. Man atlika viņam atņemt nazi un aizmest," norāda Erki.

"Vīrietis bija agresīvs, tāpēc man nācās viņu satvert aiz rīkles. Šajā brīdī mans draugs sauca apsargus, lai viņi atnes roku dzelžus."

Tad viņš pagrieza uzbrucēju uz vēdera un saslēdza rokas aiz muguras. Pēc Erki teiktā, krievvalodīgais vīrietis solīja, ka viņu nogalinās.

Uzbrucēju aizturēja policija. Lai uzzinātu sīkāku informāciju par notikušo, Pijas prefektūra sāka krimināllietu par rupju sabiedriskās kārtības pārkāpumu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu