Girgensona "Sabres" izlaiž divu vārtu pārsvaru, uzvaru izraujot papildlaikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bufalo "Sabres" hokejisti
Bufalo "Sabres" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejista Zemga Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" svētdienas mačā izlaida divu vārtu pārsvaru, kā rezultātā nācās aizvadīt papildlaiku, kurā izdevās gūt panākumu.

"Sabres" viesos ar 3:2 (2:0, 0:2, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Edmontonas "Oilers".

Girgensonas laukumā pavadīja 13 minūtes un 18 sekundes, no tām divas minūtes un 24 sekundes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bufalo komandā vārtus guva Kails Okposo, Johans Lāšsons un Kolins Millers, kura rēķinā uzvaru nesošais metiens. Zaudētājiem precīzi raidījumi Railijam Šeahanam un Joakimam Nīgārdam.

Viesiem vadību izdevās iegūt jau piektajā minūtē, kad pēc cīņas pie laukuma apmales, kurā iesaistīts bija arī Girgensons, ripa nonāca pie aizsarga Marko Skandelas, kura raidījumu vārtu priekšā pielaboja Okposo. Sešas minūtes vēlāk 2:0 panāca Lāšsons, kurš vārtu priekšā bija pirmais pie atlēkušās ripas. 

Mājinieki otrajā periodā atspēlējās, otros vārtus gūstot, realizējot skaitlisko vairākumu, bet noslēdžošās 20 minūtes noritēja bez precīziem raidījumiem, kā rezultātā nācās aizvadīt papildlaiku. Tas izvērtās visai īss, jo jau otrajā minūtē pēc lieliskas saspēles, ripa iepretim tukšiem vārtiem nonāca pie Millera, kurš bija nekļūdīgs.

Nākamā spēle "Sabres" paredzēta otrdien, tiekoties ar čempionvienību Sentluisas "Blues".

Bufalo komanda ar 34 punktiem 31 spēlē Austrumu konferencē ieņem astoto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu