Pekinas "Kuņluņ Red Star" pirmo reizi no VHL izsauc Skvorcovu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gunārs Skvorcovs
Gunārs Skvorcovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Pekinas "Kuņluņ Red Star" pirmdien no Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandas Pekinas KRS-BSU, izsaukusi Latvijas hokejistu Gunāru Skvorcovu, vēsta klubs.

Skvorcovs septembrī parakstījis viena gada divvirzienu līgumu ar Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuras prezidents ir Latvijas speciālists Raitis Pilsētnieks.

Latvijas hokejists līdz šim KHL komandā spēlējis nebija, sezonu aizvadot VHL līgā. Tajā uzbrucējs izcēlās ar astoņiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli 32 cīņās.

Iepriekš divas spēles Pekinas vienībā aizvadīja arī Artūrs Salija, kurš gan ar rezultativitāti neizcēlās. Aizsargs pašreiz sezonu turpina VHL čempionātā.

Skvorcovs pirmdien jau devies laukumā KHL mačā, kurā viņa pārstāvētā "Kuņluņ Red Star" tiekas ar Habārovskas "Amur".

Liepājas hokeja skolas audzēknis savu pirmo sezonu "Dinamo" rindās aizvadīja 2012./13.gada sezonā, kad KHL čempionātā nospēlēja 23 mačus, bet vēlāk tika nosūtīts uz Liepājas "Metalurga" komandu, kas gan šobrīd zināma ar nosaukumu "Liepāja".

Turpmākajās sezonās hokejists lielākoties spēlēja tikai "Dinamo", bet pavasaros devās palīgā arī Latvijas izlasei.

Hokejists KHL regulārajā čempionātā aizvadījis 303 spēles, kurās izcēlies ar 49 rezultativitātes punktiem (21+28). Izslēgšanas spēlēs viņam sešos mačos ar rezultativitāti nav izdevies izcelties. Tikmēr Latvijas izlasē viņš aizvadījis 66 spēles, kurās izcēlies ar 11 rezultativitātes punktiem (7+4). 

Skvorcovs iepriekš pārstāvējis arī jauniešu izlases, bet kopā ar pieaugušo izlasi viņš piedalījies trijos pasaules čempionātos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu