"Neesmu dievs, bet samaksāt varu!" Linda Mūrniece publisko vismuļķīgākās savu kavalieru vēstules (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos  dalījās ar visai amizantiem ekrānuzņēmumiem, kuros parādīts, ar kādiem tekstiem viņu cenšas savaldzināt pretējā dzimuma pārstāvji. 

Mūrniece publiskoja vairākus kadrus, kā arī pārdomas par šo fenomenu, rakstot, ka viņa par vīriešu uzbāzību un gramatiski nepareizajiem mēģinājumiem flirtēt ir šokā. 

"Kad dažas nedēļas pēc “sveicināti” domā, ko vēl gudru uzrakstīt...

Kādam tiešām šķiet, ka tieši es un tieši tagad sēžu un gaidu, kad man beidzot uzrakstīs vienu vārdu un es metīšos atbildēt?

Nerakstiet tās prastās muļķības sliktā latviešu valodā! Lūdzu! Nezinu nevienu sievieti, kuru tas varētu ieinteresēt.

Protams, varu nelasīt vēstules. Bet dažu brīdi šķiet, ka tomēr tās jāapkopo kādā atsevišķā rakstā. Jo tik ļoti aizskarošas tās ir.

Kas ir tie vīrieši, kuri domā, ka ir neatvairāmi ar savu tekstu “sveicināti” , “varētam kādu kafeju”, “vaj satiekamies?”, “tu esi smukiņa”, “ ko dari?”, “ gribu tevi” uzrunā sievieti?

Kas ir tie vīrieši, kas domā, ka viena gandrīz 50 gadus veca bijusī ministre un visnotaļ veiksmīga sieviete steigsies atbildēt? Ko viņi vispār domā un vai domā?

Jā, varu ignorēt šos tekstus. Tomēr intensitāte, ar kādu pienāk tādas “mēstules” ir neaptverama. Tāpēc laikam skaidrs, kādēļ mums ir daudz skaistu, gudru un vienu sieviešu. Liela daļa vīriešu mēnešiem domā nākamo teikumu pēc “sveicināti” un neko citu arī nespēj izdomāt kā vienkāršu nepaplašinātu teikumu.

Ps. Nevispārinu. Zinu, ka ir normāli vīrieši. Viņi vienkārši neraksta stulbas vēstules. Viņi kaut kur ir. Visticamāk, pie savām foršajām sievietēm

Ps. Un tie - ar profila bildēm kopā ar sievu - jums kauna nav?!" aizkaitināta bija Mūrniece.

Kad dažas nedēļas pēc “sveicināti” domā, ko vēl gudru uzrakstīt... Kādam tiešām šķiet, ka tieši es un tieši tagad sēžu...

Posted by Linda Mūrniece on Sestdiena, 2019. gada 7. decembris
Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu