ASV tirdzniecības milzis atvainojas par Ziemassvētku džemperi, kurā saskatāma narkotiku lietošana (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Plastmasas maisiņi ar baltu pulveri. Ilustratīvs attēls.
Plastmasas maisiņi ar baltu pulveri. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

ASV tirdzniecības milzis "Walmart" izplatījis atvainošanos par to, ka tā tiešsaistes veikalā bija nopērkams Ziemassvētku džemperis, kurā bija uzskatāmi norādīts uz narkotiku lietošanu, vēsta CNN.

Džemperī redzams pie galda sēdošs Ziemassvētku vecītis. Viņam priekšā izvietotas trīs baltas līnijas, kas atgādina kokaīnu. Zem attēla rakstīts "Let it snow" jeb "Lai snieg".

"Šie džemperi, ko "walmart.ca" tirgo trešās puses pārdevējs, neatspoguļo "Walmart" vērtības un tiem nav vietas mūsu mājaslapā," sacīts sestdien, 7. decembrī, izplatītā paziņojumā. "Mēs esam izņēmuši šos produktus no mūsu tirdzniecības vietas. Mēs atvainojamies par jebkādu neplānotu aizvainojumu, ko tie radījuši."

Džemperi tiešsaistes veikalā nebija atrodami svētdien vai pirmdien. "Walmart" pārstāvji atteicās sniegt papildu komentārus par situāciju.

"Walmart" jau iepriekš saskāries ar kritiku par precēm, ko trešo pušu pārdevēji tirgo viņu tiešsaistes tirdziņā. 2017. gadā uzņēmums atvainojās par kādu aizskarošu frāzi, ko bija izmantojis trešās puses pārdevējs. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu