Merzļikina konkurents atvaira 37 metienus "Blue Jackets" uzvarā pār līgas līderiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Joonas Korpisalo
Joonas Korpisalo Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets" ar teicamu Elvja Merzļikina komandasbiedra Jonasa Korpisalo spēli viesos sagādāja zaudējumu līgas līderiem Vašingtonas "Capitals", bet bez Rūdolfa Balcera spēlējošā Otavas "Senators" apspēlēja līgas otru spēcīgāko vienību.

"Blue Jackets" viesos uzvarēja "Capitals" ar 5:2 (1:0, 1:0, 3:2) .

Uzvarētāju vārtos lielisks bija Korpisalo, atvairot 37 galvaspilsētas hokejistu metienus un palīdzot pārtraukt komandas četru zaudējumu sēriju.

Mača pirmos un pēdējos vārtus guva Sems Atkinsons, bet pretinieku komandu no sešu uzvaru sērijas beigām nespēja paglābt arī Aleksandra Ovečkina un Niklasa Bekstrema sarūpētie divi rezultativitātes punkti, abiem izceļoties ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Ceturtdien Merzļikina pārstāvētajai komandai cīņa Pitsburgā pret "Penguins".

Citā mačā joprojām bez Rūdolfa Balcera, kurš tikmēr rūpējas par Amerikas hokeja līgas (AHL) kluba Belevilas "Senators" rekordu grāmatas atsvaidzināšanu, spēlējošā Otavas "Senators" savā laukumā arī ar 5:2 (2:1, 1:0, 2:1) pieveica līgas vicelīderi Bostonas "Bruins".

Antonī Diklērs uzvarā ieguldīja rezultatīvu piespēli un divus gūtus vārtus, pēdējos no tiem iemetot sekundi pirms mača beigām. Trīs punktus sakrāja arī Kriss Tīrnijs, reizi iekarojot pretinieku vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlējot, bet viņa komandasbiedrs Žans Gabriels Pažo savus 16.vārtus sezonā guva mazākumā. Vārtos Andešs Nilsons atvairīja 38 "lāču" metienus. Bostonas vienības rindās divas rezultatīvas piespēles Dāvidam Pastrņākam.

Trešdien Otavas hokejisti viesosies Monreālā pie "Canadiens".

Otrdien spēli savā laukumā aizvadīs Teodora Bļugera pārstāvētā "Penguins", kas uzņems Monreālas "Canadiens", bet Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" uzņems Rietumu konferences līdervienību Sentlūisas "Blues"

Vēl vienā spēlē Ņujorkas "Islanders" viesos ar 5:1 (0:0, 2:1, 3:0) pārspēja Tampabejas "Lightning", sagādājot tai ceturto zaudējumu pēdējos piecos mājas mačos.

Broks Nelsons iemeta divus "golus" pēdējā trešdaļā, bet Semjons Varlamovs vārtos atvairīja 31 mājinieku metienu. Vienīgais precīzais metiens mājinieku rindās otrajā trešdaļā padevās Stīvenam Stemkosam, panākot 1:2.

Skatītājiem interesanta spēle ar deviņiem gūtiem vārtiem un pagarinājumu notika Denverā, kur tomēr uzvarēja viesi, Kalgari "Flames" svinot 5:4 (0:1, 2:1, 2:2, 1:0) panākumu pār Kolorado "Avalanche".

Viesi bija panākuši divu vārtu pārsvaru - 4:2 -, taču Kolorado hokejisti to spēja atspēlēt. Pagarinājumā gan panākumu svinēja Kalgari komanda - pēc nedaudz vairāk kā divām spēlētām minūtēm uzvaras vārtus guva Šons Monehens, izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas jaunā trenera Džefa Vorda vadībā un pārtraucot mājinieku sešu uzvaru sēriju. Mājiniekiem +/- rādītāju trīs nopelnīja Raiens Greivss un Īens Kols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu