Foto ⟩ TV ekrānos nonāks jauns seriāls ar "Singapūras satīnu", Paulu Iklāvu un Robertu Gobziņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 9. decembrī, skatītāji tika iepazīstināti ar jaunu latviešu seriālu "Lielie muļķi", kas TV ekrānos būs skatāms jau 1. janvārī. 

“Lielie Muļķi” sekos līdzi trīs labākajiem draugiem, viņu tuvākajiem cilvēkiem un citiem Lielo Muļķu ciema iedzīvotājiem. 

Seriāla galvenajās lomās ir Kristaps Strūbergs (“Singapūras Satīns” dalībnieks), komiķis un arī “Singapūras Satīna” biedrs Edgars Bāliņš, aktieri Pauls Iklāvs, Elīna Bojarkina un Aminata Grieta Diarra, mūziķis Roberts Gobziņš, komiķe Jolanda Suvorova un citi.

Lielie Muļķi ir ievērojams un lepns ciemats Latvijā. Daudziem talantiem apveltītais Jānis Ūga jeb draugiem “Garais” ar savu dzīvi Lielajos Muļķos lepojas tik ļoti, ka, atgriežoties no peļņas Apvienotajā Karalistē, līdzi ir atvedis kameras, lai visai pasaulei un mums visiem parādītu dzīvi Lielajos Muļķos.

Nekur nav tik labi, kā mājās, kur mīt labākie draugi – Garais, liriskā dvēsele Rainītis un nenogurdināmais mīlnieks, vīrišķās enerģijas pārpilnais un neticamu presīti uzkačājušais Egīls. Parādīt visai pasaulei Lielo Muļķu ievērojamākās vietas, paražas un cilvēkus ir viņu galvenā misija. Viens no šiem ievērības cienīgiem cilvēkiem ir Garā draudzene Keitija, kuru uztrauc nepieciešamība padarīt pasauli labāku. Un vēl viņu uztrauc “Lielo Muļķu” mēra Aļņa Muļķa jaunatklātā meita Laima, kura vēl tikai izzina ciemu un tā iedzīvotājus.

Viņi visi ir aizrautīgi sava dzimtā ciema patrioti, kuri ikdienai neļauj būt pelēkai un apnicīgai, jo viņi zina – Lielajos Muļķos var notikt jebkas. Un vēl! Viņiem ir būtiski, ka jūs nejaucat viņus ar blakusciemu Mazie Muļķi!

Seriāls būs vērojams Shortcut lietotnē, kas pieejama arī Helio iTV, jau no jaungada pirmās dienas – 2020. gada 1. janvāra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu