Magone vēršas policijā pret Venti Vītolu par seksuālu un emocionālu vardarbību (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Realitātes šovu zvaigzne Magone Šutoviene vērsusies policijā pret bijušo mīlnieku un dēla tēvu Venti Vītolu, redzams jaunākajā “Slavenības. Bez filtra” sērijā.

To, ka abu skandalozo bijušo mīlnieku – Magones Šutovienes un Venta Vītola - starpā attiecības vēl nav līdz galam atrisinātas, ir skaidrs ikvienam STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem. Abus vieno ne tikai rūpes par kopīgu atvasi, bet arī pagātnes pāridarījumi un aizvainojumi, kas ik pa laikam tiek celti gaismā kādā no šova sērijām.

Populārā dzejniece ir pārliecināta – tas, ka nodarījums veikts pagātnē, neatbrīvo vainīgo no atbildības, tāpēc šī vakara sērijā viņa beidzot būs gatava arī konkrētai rīcībai un dosies uz policiju, kur ierosinās vairākas lietas pret savu bijušo.

Venti viņa vaino gan psiholoģiskā, emocionālā un seksuālā vardarbībā, kas pret Magoni īstenota laikā, kad abi kopīgi dzīvojuši Kandavā, gan draudiem pavērst ieroci un publiskiem apmelojumiem.

“Nevienam Latvijā un arī ārpus tās robežām nebūs noslēpums, ka man ir feinā slava uztaisīta medijos un saziņas līdzekļos. Tā kā es neredzēju labāka varianta, kā iet pie tiesībsargiem un atrisināt šo lietu. Jo ir tiešām par tālu aizgājis un pārāk ilgi tas notiek. Es ar vīru apspriedos un mēs pieņēmām lēmumu vērsties policijā ar iesniegumiem par tiem nodarījumiem, kas pret manu ģimeni un mani personīgi ir vērsti,” savu lēmumu pamato Magone.

Kas par šādu Magones rīcību būs sakāms pašam Ventim? Un cik tālu Magone būs gatava iet, lai panāktu taisnību? Uzzināsiet realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērijās.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu