Bali, Dominikāna un Ņujorka. Kā atpūšas Latvijas futbolisti? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Novembrī Latvijas Futbola izlase aizvadīja pēdējās spēles šajā gadā. Noslēgusies ir arī Latvijas Virslīgas sezona, kas nozīmē, ka latviešu futbolistiem ir pienācis atvaļinājuma laiks. Portāls "Apollo" piedāvā apskatīt, kur atpūšas Latvijas futbolisti.

Roberts Savaņieks "RFS" rindās šosezon ieņēma otro vietu Latvijas Virslīgā un astoņas reizes izgāja laukumā Latvijas izlases sastāvā. Savu brīvo laiku atpūtai aizsargs nolēmis pavadīt pie jūras kopā ar ģimeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love ❤️

A post shared by Roberts Savalnieks (@savelijs) on

2018. gada Latvijas labākais futbolists Dāvis Iakaunieks otro sezonas daļu arī aizvadīja, pārstāvot "RFS". Jaunajā sezonā futbolists, visticamākais, karjeru turpinās Čehijā, bet līdz tam vēl ir jāpagaida. Atvaļinājumu 25 gadus vecais futbolists nolēma pavadīt kopā ar sievu Sintiju Indonēzijas salā Bali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mazā paradīze uz pasaulītes❤️ #honeymoon

A post shared by S.IKA (@sintija.ika) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ Love is in the air ❤️

A post shared by S.IKA (@sintija.ika) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.IKA (@sintija.ika) on

Ikaunieka jaunākais brālis Jānis atvaļinājumam izvēlējās krasi atšķirīgu gala mērķi - ASV. "Liepājas" futbolists atpūsties devās uz Ņujorku, kur jaunais spēlētājs apmeklēja gan hokeja, gan basketbola spēles, kā arī nofotografējās ar slaveno bronzas bulli Volstrītā.

Vēl viens "RFS" kluba futbolists Aleksandrs Solovjovs sociālajos tīklos ievietojis fotogrāfiju no saulainās Šarm-el-Šeihas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? ??

A post shared by Aleksandrs Solovjovs (@salaa1988) on

Latvijas izlases uzbruējs Deniss Rakels, gan nenorādīja, kur tieši viņš ir aizbraucis atpūsties, bet ir skaidrs, ka tas ir tālu prom no Rīgas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ахмед бедуин ??‍♂️

A post shared by Deniss Rakels ⚽️?? (@denissrakels) on

Vitālijs Jagodinskis kopā ar sievu Jekaterinu arī izvēlējušies tālāku ceļojuma galamērķi - Dominikānas Republiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Холлидэйс☀️?

A post shared by Vitalijs Jagodinskis (@jagodinskij_) on

Jaunais "Liepājas" futbolists Kristers Tobers atpūtā devās salīdzinoši netālu. Pussargs bija devies uz Parīzi. Spēlētāja "Instagram" vietnē publicētajam attēlam komentāru pievienoja arī viņa komandas biedrs Jānis Ikaunieks, kurš pajokoja, ka līgums ar Parīzes PSG jau gaida. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu