Video ⟩ Līmi saostījies vīrietis Ķengaragā smaidīdams dursta auto riepas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien, 8. decembrī, pēcpusdienā kāds Ķengaraga nama iedzīvotājs ieraudzīja un nofilmēja aizdomīgu vīrieti, kurš smaidīdams caurdūra auto riepas, vēsta portāls. Policija vainīgo aizturējusi, tomēr kriminālprocess par sveša īpašuma apskādēšanu nav uzsākts, "Rus.Tvnet".

Video redzams, ka vīrietim rokās ir bundža un polietilēna maisiņš, un izskatās, ka viņš ir alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Video autors to ievietoja "Facebook" grupā, kur uzreiz sākusies vētraina tā apspriešana un aicinājumi nekavējoties izsaukt policiju.

Video: Līmi saostījies vīrietis Ķengaragā smaidīdams dursta auto riepas

Autors: Facebook/Sergey Urban

Komentāros ļaudis rakstīja: "Viņš vienkārši soda tos, kas piecūko zālienu; mūsu laiku varonis. Bet šūpojas viņš tādēļ, ka noguris. Grūti vienatnē atgriezt taisnīgumu."

Notikušā aculieciniece "Rus.Tvnet" pastāstīja, ka huligāns tālāk devies uz blakus pagalmu, kur viņu aizturējuši un līdz policijas ierašanās brīdim nav atlaiduši vietējie iedzīvotāji.

Vietējie arī drīz pamanījuši sociālajā tīklā ievietoto video.

"Es dzēru kafiju un skatījos pa logu. Ieraugot dīvaini pārvietojošos vīrieti padomāju - o, pie mums Ķengaragā kā parasti - "kadru" netrūkst. Burtiski minūti vēlāk iegāju "Facebook" pirmais, ko ieraudzīju - video ar šo tipu," pastāstīja aculieciniece.

Aizturētāji pastāstīja, ka vīrietis bijis agresīvi noskaņots - viņš spļaudījies un kliedzi: "Jūs nezināt, ar ko esat sapinušies."

Pie vīrieša arī atrasts karambita nazis, ko viņš izmantojis riepu pārgriešanai.

Aizturēšanas brīdi viņš policijai atzinies, ka nav pie skaidras apziņas, jo ir ostījis līmi.

Foto: Aculiecinieks

Policijas pārstāve Elīna Priedīte "Rus.Tvnet" pastāstīja, ka policijas darbinieki paši pamanījuši aizdomīgo personu, viņu aizturējuši un nogādājuši iecirknī liecības sniegšanai.

Likumsargi arī sazinājušies ar apskādētā auto īpašnieku un aicinājuši viņu rakstīt iesniegumu. Taču viņš nevēloties uzsākt kriminālprocesu.

Šobrīd policija uzsākusi divas administratīvās lietas, lai noskaidrotu, vai vīrietis bijis narkotisko vielu reibumā un vai nazi var uzskatīt par auksto ieroci.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu