Vīrietis ASV ar nazi draudzenei uz sejas iegriezis savu vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: unsplash.com

Kāds vīrietis Sanantonio, Teksas štatā ASV, aizturēts aizdomās par uzbrukumu savai draudzenei, kura laikā viņš uz sievietes sejas iegriezis savu vārdu, vēsta "ABC News".

19 gadus vecais Džekubs Hildrets tika arestēts un viņam izvirzītas apsūdzības par uzbrukumu ar nāvējošu ieroci vainu pastiprinošos apstākļos pēc tam, kad viņa 22 gadus vecā draudzene Katalina Mirelesa vainoja vīrieti uzbrukumā, paziņojusi policija.

Sieviete pastāstīja, ka pāris iepazinies sociālajā tīklā "Facebook" vien četras nedēļas pirms šausminošā uzbrukuma. 

Uzbrukums noticis ceturtdien, 5. decembrī. Par iemeslu tam bijis strīds par abu attiecībām. Sievietei uzbrukumā salauzts žoklis, radušies vairāki lieli zilumi, kā arī pamatīgi piepampusi seja. Uzbrucējs ar nazi uz sievietes pieres iegriezis sava vārda pirmos četrus burtus.

Sieviete pastāstīja, ka domājusi, ka Hildrets viņu nogalinās.

"Viņš taisījās mani ieslēgt skapī, kamēr izdomās, ko darīt ar manu līķi," Mirelesa pastāstīja žurnālistiem. "Neuzticieties visiem, ko domājat, ka pazīstat."

Hildrets iepriekš bijis izsludināts meklēšanā par laupīšanu no mājokļa. Viņam noteikta 75 000 dolāru liela drošības nauda un plānots, ka tiesas priekšā vīrietis stāsies nākammēnes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu