"Sajūta, ka viss, ko met groza virzienā, lidos iekšā." Bertāns pēc divu karjeras rekordu labošanas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Vašingtonas "Wizards" aizvadītajā naktī, par spīti Dāvja Bertāna lieliskajam sniegumam, nespēja uzvarēt Šarlotes "Hornets". Pēc spēles ar komentāriem dalījās pats latviešu spēlētājs un komandas galvenais treneris Skots Brūkss, vēsta "The Washington Post".

"Wizards" viesos ar rezultātu 107:114 (20:28, 28:25, 27:29, 32:32) zaudēja Šarlotas "Hornets" komandai.

Pēc spēles apmierināts ar visas komandas spēli nebija "Wizards" galvenais treneris Skots Brūkss.

"Mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdas. Mēs cīnījāmies, bet nespējām spēles beigās realizēt vairākus svarīgus metienus, lai gan spēles laikā trāpījām daudz metienus," teica treneris.

Precīzāk, spēles laikā daudz metienus realizēja Bertāns, kuram uzslavas veltīja arī Brūkss.

"Jā, viņš mūs izglāba vairākās epizodēs, bet mēs tā nevaram spēlēt. Protams, ir lieliski, ka Dāvis tā var, bet, ja mēs gribam uzvarēt un cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs, mēs nevaram paļauties tikai uz to, ka Dāvis realizēs metienus. Bet, kā jau minēju, ir lieliski, ka viņš to spēj," Bertāna sniegumu komentēja Brūkss.

Spēles gaitā, kad Bertāns bija realizējis savu jau sesto tālmetienu, "Wizards" soliņš "eksplodēja" un Rui Hačimuram bija nepieciešams atdzīvināt komandas līderi.

Pēc spēles ar komentāriem par lielisko sniegumu pēdējās spēlēs dalījās arī pats Bertāns. "Šobrīd šķiet, ka grozs ir gigantisks. Sajūta, ka viss, ko met groza virzienā, lidos iekšā."

Bertāns arī atzina, ka liela loma viņa tālmetienu precizitātei ir darbam, kas tika ieguldīts, spēlējot Serbijā.

"Jau tad tik uzskatīts par labu metēju, un komandas mani sedza tāpat, kā tas bija šovakar. Serbijā man bija treneris, kurš lika pildīt trakus uzdevumus. Citi treneri, piemēram, lika mest pāri paceltai slotai. Vai arī metienu treniņos bija jāvelk dārza cimdi vai jāmet ar aizsietu aci. Esmu to visu redzējis," stāstīja Bertāns.

Latvijas snaiperis šajā sezonā vidēji spēlē izceļas ar 15,7 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām, kā arī realizē 46,5% no spēlē izmestajiem 8,5 tālmetieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu