Gatavojoties lielajam finālam, "Ērkšķu" dāmas piedzīvo spilgtas pārvērtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Klāt teju vai mēnesi gaidītais brīdis un jau šovakar tiks noskaidrota, kura no trim “STV Pirmā!” sociālā projekta ”Caur ērkšķiem uz..” finālistēm kļūs par šīs sezonas uzvarētāju. Atvadas no kemperiem, kuros pavadītas neskaitāmas stundas un mērots tūkstošiem kilometru garš ceļa posms pāri visai Latvijai, apciemojot lielākās pilsētas, tiekoties ar ekspertiem un baudot nebijušas nodarbes, būs emocionālas - līdzīgi kā iebraukšana Rīgā... īstā karietē! Tomēr atpūtai nebūs laika - galvaspilsētā meitenes jau gaidīs skaistumkopšanas ekspertes, lai pārvērstu fināla trijotni par vizuāli spilgtām dāmām.

Tiesa, arī pats pārvērtību process būs gana liels izaicinājums – ne visas dāmas būs gatavas ļauties speciālistu plāniem un kardināli mainīt savu ārieni. Īpaši grūti no saviem garajiem matiem būs šķirties Mazajai Lailai, bet šoku par jauno blondo matu krāsu neslēps Valmieras Laila. Turpretim Olga no sirds izbaudīs pārvērtību procesu un priecāsies par košo griezumu. Nobirs ne viena vien asara un matu šķipsna, bet rezultāts būs pārsteidzošs! Pēc pārvērtībām finālistes dosies uz fotosesiju, kur profesionālas fotogrāfes vadībā iejutīsies īstu dīvu ādā – baudīs prožektoru gaismas, zibspuldzes zibšņus un modernu apģērbu.

Foto: "Ērkšķu" meiteņu pārvērtības

Arī pašā fināla dienā dāmas tiks daiļi sapucētas un grezni ģērbtas dosies uz ilgi gaidīto ceremoniju, uz kuru, lai palīdzētu izvēlēties trešās sezonas uzvarētāju, būs ieradušās visas “Ērkšķu” meitenes. Kura šajā sezonā iegūs pirmo vietu? Pašpārliecinātā, tomēr emocionāli trauslā Valmieras Laila? “Mazā” Laila, kura projekta laikā pārējām atklājusi kādu baisu pagātnes notikumu? Vai varbūt košā un tetovētā Olga, kura sapņo par alternatīvās modeles karjeru? Kura no dalībniecēm saņems vispozitīvāko balsojumu un kļūs par sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” trešās sezonas uzvarētāju – uzzināsim jau šovakar - īpaši sirsnīgā projekta noslēguma sērijā! Bet pēc nedēļas skaties speciālizlaidumu, kas atklās, kā šobrīd dzīvo “Caur ērkšķiem uz..” dalībnieces un kādu pārmaiņu priekšā viņas nonākušas?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu