Uzjautrinošs skats Lasvegasas ielās, par ko dzīvnieku aizstāvji ceļ traci - baloži kovboju cepurēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds Lasvegasas iedzīvotājs ir salicis miniatūra kovboju cepures vietējiem baložiem. Kaut vai no malas baloži-kovboji izskatās ļoti uzjautrinoši, dzīvnieku aizstāvji ceļ traci, ka tas nāvīgi kaitē putniem, vēsta medijs "Fox".

Vietējai dzīvnieku glābšanas un baložu aizstāvības grupai, kas pazīstama kā "Lofty Hopes", ir nopietnas bažas par cepuru negatīvo ietekmi uz baložiem.

"Sākumā es biju tāds - ak, mans dievs, tas ir jauki!" pauž Marijs Himmens. "Tad nākamajā mirklī es sapratu - kā? pagaidi minūti - kā viņiem tās cepures nenokrīt?"

Hillmans vada dzīvnieku aizstāvības organizāciju, kuras sauklis ir "baložiem pozitīva sabiedrība".

Kamēr tās personas identitāte, kura liek baložiem cepures, joprojām nav zināma, Himmens sacīja, ka viņa organizācija šobrīd nodarbojas ar putnu izsekošanu un cepuru noņemšanu.

"Vai viņi tās ir pielīmējuši? Un ko tas vispār nozīmē? Šis ir kaut kas tāds, kas kavē viņu lidojumu un piesaista plēsoņas," norādīja Himmens.

"Lofty Hopes" pirmdien, 9. decembrī, ievietoja videoklipu vietnē "Facebook", kur daži baloži nēsā kovboju cepures, lūdzot ikvienu, kurš tos ir redzējis, informēt organizāciju par putnu atrašanās vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu