Nurmagomedovs un Magregors oktagonā varētu tikties jau nākamā gada vasarā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās) un Konors Makgregors
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās) un Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Habibs Nurmagomedovs un viņam pietuvinātie cilvēki vairākkārt ir izteikušies, ka atkārtota cīņa ar Makgregoru viņus neinteresē. UFC prezidents Deina Vaits šajā jautājumā gan ir citās domās, vēsta "The Sun".

Makgregors savu nākamo cīņu aizvadīs 18. janvārī, tiekoties ar UFC veterānu Donaldu "Kovboju" Seroni. Savukārt, krievu cīkstonis oktagonā izies 18. aprīlī pret amerikāni Toniju Fergusonu.

Abu minēto cīņu līgumi ir parakstīti un to norisei ceļā vairs var stāties tikai savainojumi. UFC prezidents Deina Vaits uzskata, ka Makgregora un Nurmagomedova uzvaras gadījumā abu cīkstoņu atkārtota tikšanās oktagonā būs neizbēgama.

"Ja Konors var uzveikt Kovboju un Habibs tiek galā ar Toniju, tad mēs sāksim strādāt pie tā, lai revanša cīņa notiktu pēc iespējas ātrāk," teicis UFC prezidents.

Pieņemot, ka abi cīkstoņi savas cīņas uzvar, revanša duelis tik un tā nenotiktu ātrāk par 2020. gada vasaras beigām, jo sportisti starp cīņām parasti izlaiž vismaz trīs līdz četrus mēnešus, kas nozīmētu, ka Nurmagomedovs oktagonā izietu, ātrākais, 2020. gada augusta noslēgumā.

Šāds pavērsiens būtu pretrunā ar Nurmagomedova izteikumiem par to, kas būtu Makgregoram būtu jāizdara, lai saņemtu revanša cīņu.

"Atceros, ka man bija jāaizvada kādas 9 vai 10 cīņas, lai cīnītos par UFC jostu. Ja viņš izcīnīs 10 uzvaras pēc kārtas, tad revanšs būs iespējams," sarunā ar ESPN revanša cīņai nosacījumus uzstādījis Nurmagomedovs.

Nurmagomedovs savas karjeras gaitā ir aizvadījis 28 profesionālas cīņas, kuras visas cīkstonim ir izdevies uzvarēt, kamēr Makgregors savu ceturto zaudējumu 25 cīņās piedzīvoja tieši pret krievu cīkstoni.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu