Porziņģis ziedos pa savam. Katrs latvieša bloķētais metiens pabaros trūcīgus bērnus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: www.mavs.com

Kristaps Porziņģis kopā ar viņa pārstāvēto klubu Dalasas "Mavericks" ir uzsākuši labdarības akciju, kuras mērķis ir izskaust badu bērnu vidū, savā "Twitter" kontā vēsta apskatnieks Breds Tovnsends.

Šai labdarības kampaņai ir dots nosaukums #KrisStops. Tā paredz, ka Porziņģis par katru bloķēto pretinieku metienu "Mavericks" labdarības fondam noziedos 500 ASV dolāru (449 eiro). Kluba fonds šos līdzekļus tālāk novirzīs Rietumteksasas vietējām organizācijām, kas palīdz cīnīties ar bada izskaušanu bērnu vidū.

Ņemot vērā, ka Porziņģis ir viens no labākajiem pretinieku metienu bloķētājiem visā līgā, paredzams, ka labdarībai novirzītie līdzekļi būs visnotaļ iespaidīgi.

Šajā sezonā Porziņģis ir bloķējis 44 pretinieku metienu, kas nozīmē, ka labdarībai jau novirzīti 22 000 ASV dolāru (19 773 eiro).

"Mavericks" izmantos arī paplašināto realitāti (Augmented reality), kas faniem ar viedtalruņu palīdzību konkrētās Dalasas vietās ļaus iesaistīties virtuālā duelī ar Porziņģi. Spēles uzdevums būs izvairīties no tā, ka tavu metienu nobloķē latviešu uzbrucējs. Porziņģi, cenšoties izvairīties no metienu bloķēšanas. Šāda akcija tiks īstenota lai paplašinātu sabiedrības informētību par bada jautājumu

Līdzīgā iniciatīvā basketbolists iesaistījās arī 2016.gadā, kurā ziedojumi tika vākti bezpeļņas jauniešu basketbola organizācijai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu