Piektdienas horoskops: 13. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 13. decembrim. 

AUNS Piemērots brīdis radošu ieceru īstenošanai, jaunu kontaktu veidošanai, kā arī plānošanas darbiem. Apkārtējo vidū izcelsies ar savām analītiskajām dotībām, mērķtiecīgo, enerģisko rīcību.

VĒRSIS Lai nebūtu jāsaskaras ar drūmuma vai depresijas mākoņiem, centies uz dzīvi raudzīties no gaišās, vieglās puses. Šodien vēlams atturēties risināt nopietnus attiecību sarežģījumus, finansiālās problēmas.

DVĪŅI Šodien plānotās tikšanās solās paiet veiksmīgi, nākotnē nest taustāmus rezultātus. Ja tev jādodas uz valsts institūcijām, labāk to darīt pēcpusdienā. Vakaru velti sirsnīgām sarunām ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS Harmoniskās attiecības ar mīļoto cilvēku iedvesmos tevi, radīs jaunus enerģijas krājumus. Labais noskaņojums palīdzēs vieglāk saprasties ar apkārtējiem, tikt galā ar ikdienišķiem sarežģījumiem.

LAUVA Varbūt no rīta jutīsies saguris, kamdēļ nolemsi šodien palikt mājās. Tu būsi priecīgs par iespēju pavadīt mirkļus kopā ar ģimeni, palasīt grāmatas, izbaudīt mīļākos TV seriālus. Atpūties un labi izgulies!

JAUNAVA Piemērots laiks darbam ar sabiedrību, sociāliem projektiem. Tu lieliski sapratīsies ar visu gadu gājumu cilvēkiem, iekarosi līdzgaitnieku atbalstu, uzticēšanos. Dienas izskaņu velti atvasītēm.

SVARI Pirms pieņem kādu lēmumu, var parādīties tendence svārstīties, apšaubīt savu viedokli. Taču der apzināties, ka sakāpinātās bailes kļūdīties var nospēlēt pret tevi, šoreiz ieguvēji būs drošsirdīgie Svari!

SKORPIONS Līgumu slēgšanu, finansiālās lietas vēlamāk atlikt uz nākamo nedēļu. Attiecībās ar apkārtējiem mēģini būt draudzīgāks, atturēties no dzēlīgām piezīmēm. Velti vairāk uzmanības savai pašsajūtai.

STRĒLNIEKS Lai tiktu galā ar galvassāpēm vai citām veselības problēmām, zvaigznes iesaka lietot dabīgus, homeopātiskus preparātus. Šodien nav ieteicams kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

MEŽĀZIS Noslēgtība un noslēpumainība attiecībās ar apkārtējiem var radīt dažāda veida konfliktsituācijas. Lai izvairītos no iespējamiem strīdiem, centies būt atvērtāks un pretimnākošāks!

ŪDENSVĪRS Šodien būsi izteikti rosīgs, pašpārliecināts. Nebūs nekāds brīnums, ja iegūsi sev jaunus domubiedrus. Privātajā dzīvē alksi pēc intīmākas, romantiskākas gaisotnes, dvēseliskās tuvības ar partneri.

ZIVIS Atmosfēra darba vidē būs draudzīga, atraisīta, kas atvieglos kolektīvo pienākumu īstenošanu. Diena solās būt veiksmīgāka ar pedagoģiju, psiholoģiju un medicīnu saistītajām Zivīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu