Numerologa sapnis - 12.12. plkst. 12.12.! Šonakt būs vērojams desmitgades pēdējais pilnmēness

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unspalsh

Ceturtdien, 12. decembrī plkst. 00.12 varēs vērot desmitgades pēdējo pilnmēnesi, kurš savā augstākajā punktā uzkavēsies ilgāk nekā parasti, vēsta ārvalstu mediji.

Kaut arī tikai ASV austrumos Mēness būs sasniedzis savu maksimumu tik ievērojamā laikā, citur pilnmēness būs gaišs un pamanāms.

NASA uzsver, ka šis ir labs laiks, lai vērotu un, iespējams, fotografētu pilnmēnesi, jo tas atrodas pretī saulei.

"Mēness debesīs veiks augstu trajektoriju un virs horizonta atradīsies ilgāk kā parasti," sacīts NASA blogā.

Decembra pilnmēness ir plašāk pazīstams kā Aukstais Mēness, jo decembris ir laiks, kad sāk kristies temperatūra. Reizēm to mēdz saukt arī par Garās nakts Mēnesi, jo tas notiek ziemas saulgriežu laikā.

Šogad ziemas saulgrieži ir tikai nedēļu pēc pilnmēness - 22. decembrī. 2010. gadā pilnmēness un ziemas saulgrieži notika tikai ar vienas dienas starpību, šī parādība vairs neatkārtosies līdz pat 2029. gadam.

Numerologi sacījuši, ka ņemot vērā Mēness parādīšanās laiku, tas atklājot arī, ka šis gads ir īpašs. 

Skaitlis 12 numerologiem ir īpašs, jo tas simbolizējot pabeigtību, vēstīts "The Old Farmer's Almanac".

Sociālo tīklu portālā "Twitter" konts Naked numerlogy informējis savus sekotājus, ka 12:12:12:12 pilnmēness atver portālu un to cilvēki var izmantot kā pagrieziena punktu.

"Šis skaitlis ir kā zvans, kas ļauj cilvēkiem sakārtot dzīvi, lai spētu gūt labumu no tā, ko visums mums sūta," rakstījis "Numerology secrets".

Turpinot par to, cik īpašs ir skaitlis 12, jāpiemin, ka tikai 12 cilvēki ir staigājuši pa Mēnesi. Tie visi bija amerikāņu astronauti, kurus NASA nosūtīja "Apollo" misijas ietvaros.

Bet šis skaitlis, iespējams, palielināsies. NASA šī gada sākumā apstiprināja, ka 2020. gadā būs desmitgade, kad cilvēki atgriezīsies uz Mēnesi, pirmo reizi kopš 1970. gada.

Nākamā misija "Artēmija", kad pirmo reizi uz Mēnesi kāju spers sieviete, paredzēta 2024. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu