Video Uģis Kuģis Turcijā samulsis puskailas vēderdejotājas gorīšanās dēļ (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jaunākajā kanāla 360TV un youtube kanāla “Brīvdienas TV” veidotā šova “Četri uz koferiem” sērijā, kas pie skatītājiem nonāks šo sestdien, par Kašera, Uģa Kuģa un Samantas Tīnas izklaidēm Turcijā rūpēsies influencere Sindija Bokāne.

Kašera, Uģa Kuģa un Samantas Tīnas izklaidēm Turcijā rūpēsies influencere Sindija Bokāne. Četrotni gaida ne tikai vizināšanās zirgu pajūgā, dārga apģērba sabojāšana izbraucienā ar velosipēdiem, bet arī īsta vēderdeju meistarklase. Turklāt tieši šis pikantais pasākums liks mulst un novērsties Latvijas zināmākajam krišnaītam Uģim Kuģim, jo saskaņā ar viņa pārliecību – neesot estētiski lūkoties uz puskailām sievietēm, kuras izrāda savu ķermeni.

Draugam palīgos steigs Kašers, kurš Uģim Kuģim aizlienēs savas vistumšākās saulesbrilles, tā pasargājot viņa acis no nevēlamajiem skatiem. Turklāt visas meistarklases laikā Uģis, uzgriezis muguru stāvēs pret dejotāju un darīs visu, lai neskatītos uz viņu. Kādi vēl piedzīvojumi gaidāmi? Un kā Uģis Kuģis vērtēs Sindijas sarūpēto provokatīvo meistarklasi? Uzzināsiet jau šo sestdien, šova “Četri uz koferiem” jaunākajā sērijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu