Ķīnā sieviete izliekas par medmāsu un nozog vienu dienu vecu bērnu no slimnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Ķīnā ir aizturēta kāda sievete, kas izliekusies par medmāsu un no slimnīcas nozagusi vienu dienu vecu mazuli, ziņo portāls "Daily Mail".

Visticamāk, ka mazulis tika nozagts no mātes gultas ap plkst. 6 no rīta. Māte uzreiz pēc dzemdībām bija cieši aizmigusi. Arī tēvs zādzības brīdī bijis palātā, bet iemidzis uz krēsla. 

Mazuļa tēvs esot ļoti ātri pamanījis, ka bērns no istabiņas ir pazudis, un devies informēt par to medmāsas. Pēc tam, kad viņš saprata, ka medmāsas nav tās, kas viņu aizvedušas, viņš uzreiz zvanījis policijai. 

Slimnīcas novērošanas kamērās redzams, ka aizdomās turamā persona staigā pa slimnīcu saģērbusies kā medmāsa ar sejas masku.

Kādā kadrā redzams, kā kāda cita slimnīcas darbiniece ievēroja, ka mazulis tiek nests ārā no palātas. Diemžēl viņa tajā brīdi neiedomājās, ka šis cilvēks nav medmāsa un neko nedarīja.

Mazuļa tēvs devies kopā ar policiju izskatīt slimnīcas novērošanas kameru materiālu. Viņš stāsta, ka mazulis piedzimis aptuveni ap plkst. 6 no rīta. Savukārt novērošanas kameru materiālā redzams, ka ap plkst. 4 no rīta slimnīcā ieradās kāda sieviete. Pēc aptuveni 40 minūtēm garderobē, viņa iznākusi ārā jau medmāsas tērpā. 

Pateicoties mazuļa tēva ātrajai rīcībai, policisti sievieti aizturējuši un mazuli nogādājuši atpakaļ slimnīcā. Aizturēšana esot notikusi nākošās dienas plkst. 14 pa dienu. Slimnīcā skaidroja, ka mazulis esot bijis vesels, bez veselības problēmām. 

Policija lietu turpina izmeklēt. Ja aizdomās turētais tiks pierādīts vainīgs, viņam Ķīnā var piespriest līdz pat 10 gadiem cietumā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu