Ko nedrīkst dāvināt draugiem un radiem Žurkas gadu sagaidot (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Tuvojas 2020. gads, kuru astrologi dēvē par Baltās Metāliskās Žurkas gadu. Daudzi, jauno desmitgadi sagaidot, vēlas iepriecināt savus radus un draugus ar dažādām dāvanām, taču zvaigžņu pazinēji stāsta, ka ir lietas, kuras jaunajā gadā laimi nenesīs, vēsta portāls "Postimees".

Kas gan ir šī baltā žurka, kāds ir tās raksturs, kas tai patīk un nepatīk? Atbildes uz šiem jautājumiem var radīt lielāku skaidrību tajā, kas būtu labākās dāvanas. Astrologi stāsta, ka nākamā gada "saimniece" ir samērā vienkārša un nepretencioza, tādēļ mīl dažādas ar sadzīvi saistītas lietas. Nākamā gada simbols pārlieku augstu nevērtē krāšņumu, tādēļ nevajadzētu aizrauties ar dārgiem niekiem.

Neskatoties uz to, nākamais gads būs īpaši labvēlīgs dažāda veida dāvanām, tādēļ tuvinieku apdāvināšana ne tikai vairos viņu prieku, bet arī uzlabos savstarpējās attiecības un dāvātās pozitīvās sajūtas var nākotnē atgriezties atpakaļ pašam dāvinātājam.

Baltā žurka esot ļoti praktiska, tādēļ dāvanām jābūt ļoti praktiskām - lieliski noderēs virtuves lietas, sadzīves priekšmeti, dažādas viedierīces un laikrakstu abonomenti.

Par sliktākajām dāvanām zvaigžņu tulki uzskata dažādus greznus niekus un suvenīrus, kas ilgtermiņā kalpos tikai kā kārtējais skapju un kumožu aizpildītājs. Vienīgais izņēmums ir pašas gada saimnieces, žurkas, figūriņas, kas saņēmējam sniegs veiksmi.

Pavisam noteikti šajā gadā nevajadzētu dāvināt tādas lietas kā pašdarinātus niekus, kā arī higēnas preces - šampūnus, smažas, ķemmes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu