No četrus metrus dziļas kanalizācijas akas izcelts bojāgājis cilvēks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kanalizācijas akas vāks. Ilustratīvs attēls.
Kanalizācijas akas vāks. Ilustratīvs attēls. Foto: Īriss Sviklis/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki Vārkavas novadā no četrus metrus dziļas kanalizācijas akas izcēluši bojāgājušu cilvēku, informēja VUGD pārstāve Agrita Vītola.

Izmeklēšanu par cilvēka nāves apstākļiem veic policija.

Kopumā VUGD aizvadītajā diennaktī saņēma 36 izsaukumus, no kuriem 11 bija uz ugunsgrēkiem, 16 - uz glābšanas darbiem, savukārt deviņi izsaukumi bija maldinoši.

Piektdien, 13. decembrī, paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki dzēsti Daugavpilī un Lielvārdē, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Ap plkst. 12 izsaukums saņemts uz Daugavas ielu Daugavpilī, kur vienstāva ēkā ar mansarda stāvu dega starpstāvu pārsegums 90 kvadrātmetru platībā. Degšana sākās kamīna skursteņa tuvumā. Ugunsgrēks tika likvidēts ap plkst. 17.

Īsi pirms plkst. 16 Lielvārdē, Putnu ielā, sāka degt vienstāva dzīvojamās mājas jumta konstrukcija un blakus esošā piebūve, kurā bija sadzīves mantas un malka. Ugunsgrēka platība bija 60 kvadrātmetru. Ap plkst.20.30 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos neviens cilvēks nav cietis, pastāstīja Vītola.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu