Mejeris gūst 14 punktus Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: vtb-league.com

Latviešu basketbolists Mareks Mejeris sestdien guva 14 punktus Vienotās līgas spēlē, kļūdams par Permas "Parma" vērtīgāko spēlētāju, taču nespējot novērst zaudējumu Krasnodarā.

"Parma" izbraukumā ar rezultātu 75:83 (25:16, 12:22, 22:22, 16:23) piekāpās "Lokomotiv-Kubaņ" vienībai.

Mejeris, kurš iepriekšējā mačā nespēlēja muguras problēmu dēļ, laukumā atgriezās ar 26 minūtēs un 22 sekundēs gūtiem 14 punktiem, kas bija otrs labākais rādītājs komandā. Spēlē viņš realizēja četrus no pieciem divpunktu un divus no trim trīspunktu metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, pa divām reizēm pārkāpa noteikumus un izprovocēja noteikumu pārkāpumu, reizi bloķēja pretinieku metienu, iekrādams komandā augstāko +/- rādītāju 15 un efektivitātes koeficientu 21.

Permas komandā ar 18 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Artjoms Zabeļins, bet pretiniekiem 22 punktus guva Džonijs O'Braients.

"Parma" ar trim uzvarām 15 spēlēs ieņem 12.vietu turnīra tabulā 13 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu