Kivičs un Skulme skarbi kritizē "X Faktoru" (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 15. decembrī, izskanēja muzikālā šova “X Faktors” fināls, kurā uzvaras laurus plūca Elīna Gluzunova. Kamēr liela daļa Latvijas juta līdzi saviem favorītiem, skandalozais mūziķis Andris Kivičs ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi par šovu nebija sajūsmā.

Vietnē "Facebook" Kivičs publiskoja skarbu kritiku par "X Faktoru", nežēlojot arī žūriju.

"X Faktors ir lielākais apčakarējiens. Uztaisa nabaga bērniem ilūziju, un tad izmet miskastē. NEVIENU REIZI šova laikā NEVIENS nepateica, ka šovbiznesā galvenais ir jautājums, vai Tev ir hits. Busulis to varētu nezināt (par cik neko nav sacerējis), bet Sējāns pieklājības pēc varēja padalīties par to, kas (ne)gaida jaunos nākotnē. Par Aiju es neko neteikšu, tur viss ir rakstīts acīs," rakstīja mūziķis.

Komentāros viņam piebalsoja arī Skulme: "Pareizi, Sirsniņ! Man jāatzīstas, ka nespēju skatīties latviešu raidījuma versiju. Tas mūsmājās netiek ieslēgts. Cepums par centību organizatoriem, bet dalībniekiem būs jācīnās tālāk pašiem. Būt pamanītam nenozīmē slavu un veiksmi, un lielu honorāru. Diemžēl tā Latvijā ir."

Komentāros pārītis gan neizpelnījās pārāk lielu atsaucību, skarbi nokritizēts arī pats Kivičs, taču viņam, kā allaž, steidza palīgā mīļotā sieviete.

"Andrim ir 17 gadu pieredze šovbiznesā (daudz apbalvojumu un publikas mīlestība), man tikai mazāk par gadu šāda pieredze, mūsu koncerti ir pārpildīti, mums viss, par laimi, notiek, un albums ir lielisks. Patīk vai nepatīk, tas jau ir cits jautājums. Var jau par dziesmu miljonu prasīt, ja nu mēs par to runājam, bet cilvēki nespēj maksāt. Un negrib. Es personīgi nezinu nevienu mākslinieku no šoviem, kuru gribētu algot. Tas ir skumji, un es ar to nelepojos, bet tas ir fakts. Diskusija laba, tas gan. Svarīgi gan neaizmirst, ka nozīme ir personībai un veiksmei. Tā vai nu ir, vai nav," rakstīja Skulme.

Arī Kivičs paziņoja, ka viņam ir "20 koncerti mēnesī un viņš bauda dzīvi", kamēr pērnā gada uzvarētāja Kattie ir pazudusi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visi skatās x faktoru,bet mès "s ļogkim parom"??????

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu