Kārumi suņiem, kaķu mājiņas un rotaļlietas, pārvadājamās kastes dzīvniekiem un burkāni ķēvei Tijai - 16. decembrī "Apollo" devās uz dzīvnieku patversmi "Ķepu ķepā" ar portāla lasītāju sarūpētām dāvanām.

Portāla "Apollo" lasītāji Ziemassvētku labdarības akcijas "Sniedz ķepu!" ietvaros sarūpēja lielākas un mazākas dāvanas patversmes "Ķepu ķepā" iemītniekiem - šogad akcijā piedalījās vairāk nekā divdesmit dzīvnieki, kuri pagaidu mājas atraduši patversmes telpās.

» Apollo Ziemassvētku akcija

Pirms akcijas sākuma katram dzīvniekam tika izveidots "iepazīšanās video", viņu stāstus palīdzēja izstāstīt visu "Apollo" kolēģu balstiņas, savukārt skanīgas notis katram zvēram piemeklēja mūziķis Pauls Kravalis.

Tik dažādas, cik patversmes iemītnieki, bija arī zvēru vēlmes un vajadzības Ziemassvētkos - ar lasītāju palīdzību tika sagādātas gan jaunas pavadiņas un barības trauki, gan kārumi un pat burkānu maiss ķēvītei.

Foto: Jānis Škapars

Pateicoties lielajai atsaucībai un "PetCity" sarūpētajiem maisiem ar našķiem, ar vienu mašīnu, lai dāvanas nogādātu patversmē, nepietika - pie dzīvniekiem 16. decembrī ceļoja veseli divi prieka pilni auto.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kamēr "Apollo" gādāja Ziemassvētku dāvanas, vairāki dzīvnieki arī sagaidīja savus cilvēkus un devās mājās - viņu dāvanas saņēma citi dzīvnieki, kuri par tām bija ne mazāk priecīgi.

Portāls "Apollo" un patversme "Ķepu ķepā" pateicas visiem, kuri iesaistījās labdarības akcijā "Sniedz ķepu!" un dāvāja dzīvniekiem Ziemassvētku brīnumu!

Ieskaties foto galerijā, kā mums gāja patversmē!

Foto: "Apollo" labdarības akcija "Sniedz ķepu!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp