Sestdienas horoskops: 21. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 21. decembrim. 

AUNS Mājas būs tava miera osta, tu ļoti labi jutīsies ģimenes locekļu sabiedrībā. Ja vēlies, kopā ar tuviniekiem droši variet sākt gatavoties Ziemassvētkiem, kuri nu jau burtiski klauvē pie durvīm.

VĒRSIS Tevī būs skaidra pārliecība, ka labāk par citiem zini, kā lietas darāmas, taču šoreiz tava uzstājība var nodarīt vairāk slikta nekā laba. Esi vien pielaidīgāks, saprotošāks pret līdzcilvēkiem.

DVĪŅI Labs brīdis, lai ļautu savā ikdienā ienākt veselīgākam dzīvesveidam. Ir vērts pārskatīt ēdienkarti un atlicināt vairāk laika sportiska rakstura aktivitātēm. Dienas izskaņā esi kopā ar otro pusīti.

VĒZIS Emocionālā ziņā nepastāvīga, grūti prognozējama diena. Tev pašam būs grūti tikt galā ar iekšējiem psiholoģiskajiem procesiem, līdz ar ko veidot saskaņu attiecībās ar mājiniekiem. Esi gatavs kompromisiem!

LAUVA Tās Lauvas, kuras būs paveikušas profesionālos pienākumus, droši varēs ļauties atpūtai, domāt par Ziemassvētku sagaidīšanu. Savukārt pārējām nāksies pabeigt iesākto, novērst nepilnības.

JAUNAVA Labprāt pievērsīsies mājas uzkopšanai, saimnieciskiem darbiem. Tie dos iespēju ne tikai izkustēties, bet arī aizmirst par darbu, citām nebūšanām. Vakarā atļaujies iemalkot glāzi laba vīna.

SVARI Neapšaubāmi apliecināsi savu sabiedriskumu, šarmu un spēju piesaistīt vēlamās personas uzmanību, iekarot viņa simpātijas. Nav izslēgtas arī kaislīgas, atmiņā paliekošas mīlas dēkas.

SKORPIONS Vajadzības gadījumā vari veikt pavisam nelielus remontdarbus, labiekārtot savu mājokli. Pilnīgi iespējams, kāds Skorpiona zīmes pārstāvis var nolemt kardināli mainīt savu imidžu.

STRĒLNIEKS Tu vēlēsies tapt uzklausīts, saprasts un atbalstīts. To vislabāk būs panākt, esot domubiedru lokā. Ja nolem laiku pavadīt kopā ar ģimeni, centies atturēties runāt par politiku, globālām problēmām.

MEŽĀZIS Aktualizēsies jautājums par mājokļa iekārtojumu, komfortu un labsajūtu tajā. Pilnīgi iespējams, ka nolemsi veikt drosmīgus pārkārtojumus, ienest interjerā vairāk gaišos, košos toņus.

ŪDENSVĪRS Darba nedēļas laikā būsi tā noskrējies, ka šodien vislabprātāk dienu pavadīsi, gulšņājot dīvānā, pļāpājot ar otro pusīti par dzīvi, par nākotnes plāniem, filozofiskām vērtībām.

ZIVIS Ja spēsi rast kompromisu starp savām un tuvinieku vēlmēm, droši vari uzskatīt dienu par izdevušos! Šī var izrādīties aizraujoša diena tām Zivīm, kuras saistītas ar izklaides biznesu, mākslas pasauli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu