Svētdienas horoskops: 22. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 22. decembrim. 

AUNS Atturies no pārlieku ārišķīgas, lielīgas rīcības, jo tā var nedaudz mulsināt un pat atbaidīt apkārtējos. Ja gribi nonākt uzmanības centrā, liec lietā asprātību, humora izjūtu un meklē kopīgas intereses.

VĒRSIS Šodien nedari neko pienākuma vadīts, ļaujies sev tīkamam atpūtas veidam, ķer baudu un aizmirsti par ikdienas nebūšanām. Diena kā radīta, lai dotos uz kādu kultūras pasākumu.

DVĪŅI Ja vien apstākļi to ļaus, labprāt sakravāsi ceļasomu un dosies nelielā izbraucienā. Tevi saistīs jauni iespaidi, krāšņas emocijas. Nav izslēgts, otrā pusīte palīdzēs rast veidu, kā izrauties no pelēkās ikdienas.

VĒZIS Varbūt vajadzēs doties palīgā kādam no radiniekiem sakārtot viņa privāto dzīvi, mazināt psiholoģisko spriedzi. Pielūko, lai nesāc pārāk tuvu pie sirds ņemt citu nebūšanas! Neaizmirsti par savu atpūtu!

LAUVA Šobrīd droši vari pievērsties privātās dzīves sakārtošanai, attiecību jautājumiem. Tev lieti noderēs gan psihologa dotības, gan spēja izrādīt sapratni, iejūtību attiecībā pret savu otro pusīti.

JAUNAVA Nav izslēgta saasinātā reakcija uz alkoholu vai medikamentiem, tāpēc esi uzmanīgs ar pieminēto substanču lietošanu. Šodien labāk iztikt ar homeopātiskiem līdzekļiem, veselīgu uzturu.

SVARI Saskarsmē ar otro pusīti svarīgi nekļūt egoistiskam, aktīvāk meklēt kompromisus. Lai gan formāli ir brīvdiena, tomēr kādam Svaru zīmes pārstāvim var izdoties izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

SKORPIONS Diemžēl nav izslēgti zināmi pārpratumi attiecībās ar mājiniekiem. Centies savu viedokli paust pēc iespējas mierīgāk un vienkāršāk, atturoties no sarežģītām metaforām un salīdzinājumiem.

STRĒLNIEKS Nevajadzētu jaukties apkārtējo strīdos, kļūt par sava veida šķīrējtiesnesi. Labāk velti uzmanību paša privātajai dzīvei. Pārliecinies, ka esi iegādājies visas dāvanas, kuras liekamas zem svētku eglītes.

MEŽĀZIS Komunikācijā ar līdzgaitniekiem ieturēsi diezgan atturīgu, nogaidošu pozīciju. Nav izslēgts, ka dienu nolemsi pavadīt savā nodabā, pāršķirstot interesantu grāmatu vai vienkārši pārdomājot dzīvi.

ŪDENSVĪRS Tu par katru cenu gribēsi būt neatkarīgs savos lēmumos un rīcībā. Savukārt tuvinieki vēlēsies, lai esi nedaudz piekāpīgāks attiecībā uz kopīgajiem plāniem. Būs vien jāmeklē kompromiss!

ZIVIS Esi nedaudz piezemētāks savās vēlmēs, necenties sasniegt nesasniedzamo. Jo objektīvāk novērtēsi savas pašreizējās spējas, jo mazāk vilšanos piedzīvosi. Velti vairāk uzmanības savām atvasītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu