Trakie un malā stāvētāji. Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvji uzvedas korporatīvajās ballītēs?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Pavisam tuvu ir svētku laiks, kas daudziem strādājošajiem nozīmē darba ballītes. Kā svinību laikā uzvedas katras Zodiaka zīmes pārstāvji? Astrologi atklāj, ka Auni nāk uz svinībām, lai paēstu, savukārt Vēža zīmes pārstāvji ir naski uz "kompromāta" ievākšanu, vēsta portāls "Lisa".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji galvenokārt ierodas uz ballītēm, lai labi paēstu un iedzert. Pāris stundas pēc svinību sākuma zem šī zvaigznāja dzimušie kļūst gatavi gandrīz vai jebkuram piedzīvojumam - alkohola ietekmē šie cilvēki vairs nejūt bailes vai atbildības sajūtu. Vakara gaitā var notikt dažādas amizantas situācijas, taču nākamajā rītā Auna zīmes pārstāvji sirdsapziņas pārmetumus nejūt, jo vienkārši pusi no notikušā neatceras.

Vērsis

Šie zemes stihijas pārstāvji vai nu atsakās no ierašanās darba ballītē, vai arī nelieto alkoholu. Zem šī zvaigznāja dzimušie labi zina, ka grādīgo dzērienu ietekmē spēj pilnībā zaudēt paškontroli. Vēršiem ir daudz spēka, tādēļ viņi var sastrādāt muļķības, par kurām pēcāk var nākties atbildēt. Parasti šie cilvēki darba ballītē pieklājīgi patērzē ar kolēģiem, atvadās un tad dodas kārtīgi izballēties ar draugiem.

Dvīņi

Šīs komunikablās gaisa zīmes pārstāvji ir īsti kārdinātāji - pateicoties viņiem piedzeras pat tie kolēģi, kuri principiāli alkoholu nelieto. Šie kolēģi būs tie, kas uzsāk trakas dejas vai izdomā kādu izaicinošu konkursu. Dvīņu zīmes kolēģu tuvumā ir jāuzmanās - lai arī viņi padara ballītes neaizmirstamas, pavisam iespējams, ka svinības izvēršas vairāku dienu pasākumā.

Vēzis

Vēža zīmes kolēģis noteikti ieradīsies pasākumā, lai parādītu savu nevainojamo tērpu un klusībā novērtētu savu kolēģu rīcību. Zem šī zvaigznāja dzimušie spēj precīzi atcerēties, cik kurš ir apēdis vai izdzēris un ar klusu prieku vēro, kā kolēģi pieļauj kļūdas, kas nākamajās nedēļās rada saspringtu atmosfēru pie kafijas aparāta.

Lauva

Šiem uguns stihijas pārstāvjiem šādas friviolas izklaides nav pa prātam - viņi arī ballītes laikā priekšroku dod darba jautājumu risināšanai. Šo kolēģi korporatīvajā pasākumā visbiežāk var manīt pie priekšniecības, vai ar kolēģiem apspriežot vadības trūkumus. Alkoholu šie cilvēki tikpat kā nelieto. Zem šī zvaigznāja dzimušie mājās dodas ar zināmu pašapmierinājumu, jo ir pārliecināti, ka paaugstinājums nav aiz kalniem.

Jaunava

Kolēģiem parasti nākas ļoti dedzīgi pierunāt Jaunavas zīmes pārstāvjus ierasties ballītē un viņi ļoti bieži to nožēlo - šie cilvēki klusu sēž stūrī un aktivitātēs tikpat kā nepiedalās. Kādā svētku mirklī Jaunavas gan var pieslieties kādai lielākai kolēģu kopai un mazliet pārcensties mēģinot būt jautri - nav izslēgtas ne dzeršanas sacensības, ne deja uz direktora galda.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji patiešām gaida darba ballīti - viņi labprāt bauda kolēģu kompāniju nepiespiestā gaisotnē. Svari sapņo ballītē izdarīt kaut ko tādu, kas viņu kolēģiem šķistu patiešām iespaidīgs. Viņi ir ļoti laimīgi, ja nākamajā rītā viņiem atnāk īsziņa ar pateicību par lieliski pavadīto vakaru.

Skorpions

Noslēpumainie un kaislīgie Skorpioni nebūt nekautrēsies pēc darba ballītes atvest kādu sev interesantu kolēģi uz savu guļamistabu. Ballītes laikā kolēģi no zem šī zvaigznāja dzimušajiem var sagaidīt gan karstas dejas, gan negaidītus skūpstus. Nākamajā rītā šie cilvēki var justies mazliet neveikli, taču tas nebūs traģiski, jo viņi, galu galā, būs rīkojušies saskaņā ar savām vēlmēm.

Strēlnieks

Jautrie un aizraujošie Strēlnieki darba ballītē kārtīgi izklaidēsies - ap šo kolēģi vienmēr ir bariņš ar cilvēkiem, kas līdz elpas izsīkumam smiesies par dažādiem jokiem un stāstiem no darba ikdienas.

Mežāzis

Šie zemes stihijas pārstāvji ir ļoti korekti gan savā darba, gan profesionālajā dzīvē. Mežāža zīmes cilvēki paniski baidās no izgāšanās savu kolēģu priekšā, tādēļ praktiski nekad nedzer. Viņu iedzimtā atbildības sajūta lieti noder pēc ballītes beigām - šis kolēģis vienmēr palīdz visu novākt un izsaukt taksometru darba biedriem, kas uz to savā stāvoklī nav spējīgi.

Ūdensvīrs

Par spīti kolēģu mēģinājumiem, Ūdensvīrus ir praktiski neiespējami piedzirdīt. Viņi visa vakara laikā rūpīgi vēro katru kolēģi un pagalam bēdīgi sanāk tiem, kuri pēc pārliekas grādīgo dzērienu baudīšanas izdara ko muļķīgu - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji to uz mūžiem ierakstīs kolektīva "hronikā" un neļaus to aizmirst vēl vairākus gadus.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji dievina darba ballītes - viņi ļoti rūpīgi sagatavojas svinībām un ierodas pasākumā ar lielisku garastāvokli. Tiesa, zem šī zvaigznāja dzimušo entuziasms mēdz ātri noplakt - viņus ļoti iztukšo atrašanās lielā cilvēku daudzumā un viņi vakara izskaņu daudz labprātāk izvēlas pavadīt mājās zem segas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu