"Wizards" ģenerālmenedžeris: Vēlamies Bertānu paturēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Šosezon Dāvis Bertāns, pārstāvēdams Vašingtonas "Wizards" aizvada savu labāko karjeras sezonu Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA). "Off the Bench" podkāstā Vašingtonas ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards atklāja, ka vēlas latvieti paturēt sava kluba rindās.

Bertāns šajā sezonā ir pamanījies labot jau divus personīgos rekordus un jau plašākai publikai ir atpazīstams kā lielisks snaiperis. Kopā ar pieaugušo popularitāti ir atnākušas arī spekulācijas par maiņas darījumu jau šosezon un būtisku algas paaugstinājumu gaidāmajā vasarā.

Spekulācijas par iespējamu maiņas darījumu "Off the Bench" podkāstā ir mēģinājis kliedēt baumas par iespējamo maiņas darījumu. "Vēlamies viņu paturēt. Dāvis ir tieši tāds spēlētājs, kādu vēlamies savā organizācijā. Domāju, ka arī viņš vēlas šeit. Biznesa puse nokārtosies pati no sevis," izteicies Šepards.

"Šobrīd līga ir dzirdamas dažādas baumas. Vairumu no tām ir izplatījušas komandas, kuras vēlētos Dāvi redzēt savā sastāvā. Ziniet ko? Viena no komandām, kura vēlas viņu savā sastāvā, jau viņu ir ieguvusi. Mūsu plānos ir viņam piedāvāt jaunu līgumu, jo esam apmierināti ar viņa izaugsmi," turpinājis Šepards.

Bertāns šajā sezonā vidēji spēlē ir izcēlies ar 15,4 punktiem un 4,6 atlēkušajām bumbām. Abi statistikas rādītāji ir personīgie rekordi. Līdz šim latvietis ar apskaužamu precizitāti ir realizējis arī trīspunktu metienus. Bertāns šogad ir trāpījis 45,6% no vidēji spēlē izmestajiem 8,5 tālmetieniem.

"Wizards" ar 8 panākumiem 25 spēlēs ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Vašintonas klubs nākamo spēli aizvadīs jau naktī uz ceturtdienu, uzņemot Čikāgas "Bulls".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu