"Halka draudzene" un teātra aktrise. Iepazīsti Krievijas kultūrisma fenomenu Natāliju Kuzņecovu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Natālija Kuzņecova
Natālija Kuzņecova Foto: Instagram/ nataliya.amazonka

28 gadus vecā Natālija Kuzņecova ir Krievijas kultūrisma čempione, kura augstākās godalgas ir nopelnījusi arī pasaules čempionātos stieņa špiešanā no krūtīm un svara celšanā ar vienu roku. Kopumā krievu kultūristei pieder 12 Eiropas rekordi dedliftingā un svara spiešanā no krūtīm.

Kuzņecova trenējas piecas līdz sešas reizes nedēļā un pieturās pie striktas diētas. Daudzi viņu uzskata par vienu no spēcīgākajām sievietēm visā pasaulē. Blakus šai dāmai skatienu kautrīgi zemē nodurs pat vislielākie vīri.

Kultūriste ir atklājusi, ka nemeklē popularitāti, bet tā viņu atrod pati. Krievu sportistes "Instagram" kontam ir seko vairāk nekā pusmiljons cilvēku. Pati Kuzņecova minējusi, ka vairums no šiem sekotājiem ir tieši vīrieši. Bet viņiem nav pamata sacerēties, jo Kuzņecova ir laimīgi precējusies. Kultūriste ar savu topošo kungu iepazinās portālā "Odnoklasņiki".

Sieviete bieži saņem piedāvājumus no visdažādākajām pasaules valstīm, lai piedalītos šovos. 2016. gadā sportiste pārsteidza daudzus, kad viņa pieņēma lomu Maskavas "Lielā Teātra" izrādē "Manon Lesko".

Kuzņecova ir minējusi, ka mūsdienu sievietes skaistuma standarts 90-60-90 ir novecojis. "Mans labākais padomdevējs ir spogulis, bet centimetri - tā ir informācija par neko," izteikusies sportiste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goooood fuckin' Morning ?? I'm proud to be part of the team @5percentnutrition ? use my code Amazonka to get a 15% discount. Ready to kill another week⁉️ Well, we are and even if you aren't, we're here to help‼️ — Get that 5% Mentality in gear and start working. Things don't happen unless you make them happen. Я горжусь быть часть команды @5percentnutrition ? Используйте при заказах мой код Amazonka и получайте 15% скидку?? #amazonka #fbb #GirlsWhoLift #RichPiana #5PercentNutrition #1DayYouMay #LoveItKillIt #MotivationMonday #5PercentNation #5PercentFamily #fuckskinnygethuge #peakcheck #5PercentMentality #FitLife #GymLife

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

Runājot par auguma parametriem, pati sportiste ir 168 centimetrus gara un sver 90 kilogramus. Kuzņecovas bicepsa apkārtmērs ir 47 centimetri, bet gurnu - 72 centimetri.

Lai gan Kuzņecovai ir liels atbalstītāju skaits, netrūkst arī nīdēju. Daudzi sportisti apvaino steroīdu lietošanā, bet citi ķeras pie personiskiem apvainojumiem saistībā ar Kuzņecovas izskatu. Sportiste ir atklājusi, ka kāds viņu ir nosaucis pat par "Halka draudzeni". Bet kultūriste konfliktos neiesaistās, jo atbalsta uzskatu, ka katram ir tiesības izteikt savu viedokli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sportmax.krasnogorsk полная линейка тренажеров Hammer? ⠀ новогодняя акция? ⠀ Клубная карта на 12 месяцев, в которую входят: + 3 месяца фитнеса дополнительно?? + 90 дней заморозки❄️ + 2 персональные тренировки??‍♂️ + общий массаж??‍♀️ ⠀ Акция действует до 31.12, Мерри Фитнес! Подробности акции уточняйте в Direct или по телефону +7(495)120-36-39 ⠀ #amazonka #SportMAX #фитнесклубкрасногорск #жкарт #жкартпортофино #красногорск #тренажерныйзалкрасногорск #5PercentFamily #5PercentNutrition

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu