Video ⟩ Ieskats slavenā "Cirque du Soleil" aizkulisēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Cirque du Soleil"
"Cirque du Soleil" Foto: AP/Scanpix

Kamēr slavenā "Cirque du Soleil" akrobāti un slidotāji ir mēģinājumā, tikmēr četriem tehniskajiem darbiniekiem jāpārliecinās, ka šova rekvizītiem un tērpiem viss kārtībā, noskaidrojis raidījums "Bez Tabu".

"Ņemot vērā, ka māksliniekiem ir tik daudz tērpu, tos nepieciešams organizēt. Tādēļ katram māksliniekam ir savs grozs. Tajos viņi saliek visu nepieciešamo. Kad viņi ir pārģērbušies, grozs un tērpi jāatnes atpakaļ, lai tie savā starpā nesajauktos. Tas ir vienkārši, bet sniedz nepieciešamo rezultātu, lai vairāk nekā 2000 apģērbu vienību nesajauktos. Ikviena tērpa detaļa ir īpaši gatavota katram māksliniekam. Tādēļ ir ļoti svarīgi tās atdalīt," skaidrojusi "Cirque du Soleil" pārstāve Džeinija Maleta. 

Šoviem paredzētie apavi un tērpi lielākoties tiekot ražoti Kanādā. Cirka vajadzībām izveidoti 1200 apavu pāru un katra priekšnesuma laikā izmantotas divtūkstoš apģērbu vienības. Šova "Crystal" darbība notiekot uz ledus, tāpēc tehniskajiem darbiniekiem nācies pielāgot tērpus tā, lai tos ātri varētu pārvilkt, nenovelkot slidas.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu