Video ⟩ Cīņa ar smadzeņu audzēju un sapnis par basketbolu. Sešpadsmit gadus vecā Roberta stāsts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Roberts Aseriņš ir apņēmības pilns nepadodoties smadzeņu audzējam un plānojot nākotni saistīt ar basketbolu. Puisis esot pateicīgs visiem, kas viņam palīdzēja pirms pusotra gada "Labestības dienā" ziedojot naudu, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Pirms trim gadiem, 2016. gada septembrī tobrīd vēl 13 gadus vecajam Robertam esot atklāts plašs, ļaundabīgs smadzeņu audzējs jau ceturtajā stadijā. Pēc tam sekoja operācija, vairākas ķīmijterapijas, staru terapija un arī rehabilitācija.

Roberts ne uz mirkli neesot padevies. Puisi smagā slimība norūdījusi un mainījusi viņa domāšanu. Roberts esot kristietis un ticot, ka ir un būs vesels. Puisis ar ģimeni bijuši Izraēlā. Ģimene esot lūgusi par Roberta veselību vietās, kur staigājis un cietis Jēzus.

Roberta mamma Kristīne stāstījusi, ka kopā ar viņiem lūguši daudzi cilvēki. Ģimene pateicoties dievam, ka dēlam nesot nepieciešama vēl kāda operācija un, ka viņš varot būt kopā ar saviem mīļajiem. Roberts ar mammu patiecoties arī visiem, kas labdarības akcijā ziedojuši naudu, lai palīdzētu zēnam izveseļoties.

Šogad 139 bērni ar ļoti dažādām veselības problēmām gaida rindā uz palīdzību. Akcijas "Eņģeļi pār Latviju" laikā ir iespējams bērniņiem palīdzēt.

Ziedot ir iespējams:
Bērnu slimnīcas fondā mājaslapā bsf.lv;
iegādājoties piegādātāju akcijas preces Rimi veikalos no 2.–29. decembrim;
ziedojot ziedojumu kastītēs "Rimi" veikalos;
ziedojot "MansRimi" naudas uzkrājumu kioskos vai mājaslapā mansrimi.lv;
zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu