Skandalozais Krievijas šovmenis Bareckis paziņo, ka Grēta Tūnberga ir viņa meita (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/ ekrānuzņēmums

Krievijas skandalozais muzikants un šovmenis Staņislavs Bareckis publiski paziņoja, ka Zviedrijas klimata aktīviste Grēta Tūnberga patiesībā ir viņa bioloģiskā meita. 

Sociālajos tīklos viņš publiskoja teju divas minūtes garu video, kurā stāsta savu versiju - Tūnberga esot viņa un kādas "vieglas uzvedības sievietes" meita. Tiesa, savos aprēķinos par abu romāna laiku vīrietis nevar rast skaidrību - abi esot bijuši kopā 90. gadu beigās vai 2000. gadu sākumā. 

"Es draudzējos ar meiteni Sanktpēterburgā, kura strādāja viesnīcās. Visi saprot, par ko ir runa. Man viņa patika, es viņu dievināju. Man bija vienalga, par ko viņa tobrīd strādāja. Rezultātā viņa atrada kādu zemnieku un aizmuka uz Zviedriju. Tad viņa tur dzemdēja manu bērnu un atdeva to adopcijai. Šie aizbildņi bērnam deva savu uzvārdu. Viņa pati mani par to informēja. Es viņai kliedzu: "Muļķe! Muļķe!"" - video stāstīja vīrietis.

Bareckis skaidroja, ka saziņu ar bijušo mīļāko izbeidza, taču pēc kāda laika sieviete it kā nosaukusi abu meitas vārdu - Grēta Tūnberga. Viņš par sievietes vārdiem nešauboties, jo meitenei esot "savas mātes seja". 

Arī savā profilā Bareckis norādīja, ka viņa advokāts jau strādā pie tā, lai pierādītu Barecka paternitāti.

Bareckis, kurš savulaik uzstājies kopā ar grupu "Ļeņingrad", vienmēr īpaši agresīvā veidā paudis savu negatīvo attieksmi pret Rietumu pasauli.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu