"Ērkšķu" Andželika atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc šova (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Andželiku “STV Pirmā!” sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” skatītāji raidījuma pirmajās sērijās iepazina kā bravūrīgu dāmu, kura turklāt uz filmēšanu bija ieradusies manāmā alkohola reibumā. Taču trešdienas īpašajā speciālizlaidumā, “Ērkšķu” faniem bija iespēja satikt pavisam citu Andželiku un uzzināt, kā mainījusies viņas un arī pārējo dalībnieču dzīve pusgadu pēc projekta.

Ja iepriekš Andželika mēdza “plostot” pat vairākas nedēļas pēc kārtas, kopš projekta sākuma jaunā sieviete nav lietojusi ne gramu alkohola un izskatās patiešām lieliski – kļuvusi sievišķīgāka, no dziļiem laukiem pārcēlusies uz Jēkabpils pusi, strādā ēdināšanas jomā un ir laimīga, jo atradusi arī savu otro pusīti. Uz “Ērkšķiem” Andželika atnāca brīdī, kad pēc smagas traumas nesen bija atguvusi spēju staigāt un bija apņēmības pilna atmest dzeršanu, kā arī būt mīloša mamma savam vairākus gadus nesatiktajam dēliņam.

“Tas nav vienkārši.” par savu cīņu ar alkohola atkarību saka Andželika. Taču brīžos, kad klājas grūtāk un rodas vēlme padoties, viņa atceras sev iepriekš dotos solījumus: “Man ir mērķi, uz kuriem tiekties. Bet ja es atkal sākšu lietot alkoholu, tie pazudīs kaut kur nebūtībā,” pārliecināta ir Andželika.

Daudzi projekta skatītāji turēja īkšķus ne tikai par to, lai Andželika spētu īstenot pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē un cīnīties ar veselības likstām, bet arī, lai viņai izdotos atjaunot attiecības ar dēliņu, kuru audzina Andželikas audžuvecāki. Nu sieviete atklāj, ka abi atkal atraduši ceļu viens pie otra un ar dēlu sazvanās gandrīz katru dienu. “Es neteikšu, ka esmu galīgi laimīga, bet pagaidām esmu ļoti apmierināta ar sevi. Esmu priecīga, ka izdevies sasniegt tik daudz un lai ari cik grūti bijis, es neesmu padevusies.” par to, kā iegrozījusies viņas dzīve pēc “Ērkšķiem” saka Andželika.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu