Otrdienas horoskops: 24. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 24. decembrim. 

AUNS Noskaņojums būs kā radīts, lai baudītu svētkus, veicinātu labu garastāvokli arīdzan apkārtējiem. Saskarsmē ar otro pusīti būsi patiesi maigs un juteklisks. Tu neskoposies ar dāvanām savām atvasītēm.

VĒRSIS Būsi patiesi kaislīgs, romantisks saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Nav izslēgts, ka svētku ieskaņu nolemsiet pavadīt pavisam nelielā draugu, radinieku lokā. Vakarā vēlēsies palutināt savu vēderu ar kādu kārumu.

DVĪŅI Tiem Dvīņiem, kuri strādā izklaides, mākslas pasaulē, šodien nekāda brīvdiena nebūs. Taču ieguldītās pūles tiks pienācīgi novērtētas. Dienas izskaņā gan atradīsi laiku mīļotajam cilvēkam, atvasītēm.

VĒZIS Tu rīkosies sajūtu, mirkļa impulsu vadīts. Centies atturēties no smagnēju attiecību jautājumu cilāšanas, vairāk laika veltīt svētku baudīšanai. Savā ēdienkartē atturies no pārlieku trekniem ēdieniem.

LAUVA Dienu, visticamāk, pavadīsi sabiedrībā, varbūt apmeklējot pat vairākus svētku pasākumus. Tu pratīsi baudīt dzīvi, gūt kontaktu ar radniecīgām dvēselēm. Dienas izskaņu pavadīsi ģimeniskā atmosfērā.

JAUNAVA Var būt grūtāk pieņemt lēmumus, jo vēlmes būs pārlieku mainīgas, pretrunīgas vai neskaidras. Varbūt ir vērts izrunāties ar mīļoto cilvēku, smelties no viņa dzīvesprieku un optimismu.

SVARI Jau modīsies možā noskaņojumā un būsi gatavs parūpēties, lai sev un apkārtējiem sagādātu svētku noskaņu. Līdz pēcpusdienai droši vari doties iepirkties, rosīties virtuvē pie saviem kulinārijas brīnumiem.

SKORPIONS Neskatoties uz to, ka brīvdiena, daži Skorpioni būs patiesi iegrimuši darba jautājumos. Tu daudz analizēsi iepriekš paveikto un mēģināsi apzināties trūkumus, kuri būtu jāizskauž turpmākajā darbībā.

STRĒLNIEKS Visticamāk, neļausi tuviniekiem sevi pierunāt pavadīt laiku mājīgā atmosfērā, jo alksi pēc sabiedrības, kaut kā aizraujoša un nedaudz trakulīga. Zvaigznes iesaka būt atbildīgākam ar grādīgo dziru.

MEŽĀZIS Saasinātā taisnīguma izjūta var nedaudz apgrūtināt saskarsmi ar apkārtējiem, tāpēc mēģini savu viedokli izteikt nedaudz maigāk, iejūtīgāk. Ziemassvētku vakars solās būt romantisks.

ŪDENSVĪRS Centies apzināti izvairīties no lietām, kuras padara tevi nervozu, var izsist no līdzsvara. Šodien zvaigznes iesaka pavadīt laiku kopā ar pašiem tuvākajiem, atcerēties Ziemassvētku patieso nozīmi.

ZIVIS Labais noskaņojums veicinās svētku noskaņu arī pārējiem ģimenes locekļiem. Jau laikus būsi sarūpējis vairākus patīkamus pārsteigumus tuviniekiem, ko palikt zem eglītes. Arī pats nepaliksi bez dāvanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu