Trešdienas horoskops: 25. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 25. decembrim. 

AUNS Vēlams neskriet pa priekšu laikam un atturēties no straujiem lēmumiem. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem atturies no uzstājības, liec lielāku akcentu uz kopīgajām interesēm, vajadzībām.

VĒRSIS Draugi, paziņas kļūs par tavu Ziemassvētku neatņemamo sastāvdaļu. Tu pamatīgi nopūlēsies, lai viesi justos omulīgi, labsajūtas pārņemti. Savukārt tev patīkamu pārsteigumu var sagādāt mīļotais.

DVĪŅI Ziemassvētku rītā garastāvoklis būs pacilāts. Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi. Nav izslēgts, kopīgi ar atvasītēm dosieties uz kādu bērnu Ziemassvētku pasākumu. Vakarā tavā namā solās būt viesi.

VĒZIS Ja vēl no paša rīta iekšēji izjutīsi nelielas skumjas, bažas par mīlas lietām, tad pēcpusdienā jau tavu seju rotās smaids un tu pilnībā ļausies svētku dienas lustīgajam ritējumam. Šovakar ballīte var ieilgt.

LAUVA Turpināsi vakar iesākto ballēšanos, tikai šobrīd priekšroku dosi lustīgiem pasākumiem mājas atmosfērā. Šodien lieliski apliecināsi savas organizatora, kā arī namatēva, namamātes prasmes.

JAUNAVA Kaut arī pēc savas dabas esi taupīgs, šodien neskoposies uz svētku galda un dāvanu rēķina. Rūpēsies, lai pienācīga dāvana tiek gan atvasītēm, gan mīļotajam cilvēkam, gan arī pašam!

SVARI Bez iebildumiem pielāgosies tuvinieku vēlmēm. Labprāt uzņemsies noorganizēt kādu lustīgu svētku pasākumu, lai svētki turpinātos ar jaunu sparu. Īpaši labs kontakts veidosies ar atvasītēm.

SKORPIONS Mīlas dzīvē kaislības var sist augstu vilni. Nav izslēgts, par sevi liks manīt arī greizsirdības velniņš. Galvenais neļauties pārmērībām un neaizmirst, ka šodien ir svētki, kuri ir pavadāmi tuvinieku lokā.

STRĒLNIEKS Pacilātais un bezrūpīgais mikroklimats ģimenē ļaus pilnībā izbaudīt brīvdienu, satuvināties ar atvasītēm, mīļoto cilvēku. Negaidītu pārsteigumu var sagādāt kāds no attālākiem radiniekiem.

MEŽĀZIS Šis var izrādīties pārdomu mirklis, kurā pārvērtēsi līdz šim sasniegto, centīsies saprast, vai esi apmierināts ar dzīvi un kas nepieciešams, lai ikdienas apstākļi uzlabotos, sniegtu vairāk labsajūtas.

ŪDENSVĪRS Vari nesteidzīgi pievērsties sev tik saistošajām radoša rakstura nodarbēm vai arī izbaudīt svētkus kopā ar tuviniekiem. Zvaigznes iesaka nelielu pastaigu svaigā gaisā.

ZIVIS Svētkus svinēsi ģimenes lokā, lielāko vērību pievēršot atvasītēm. Būs pietiekami daudz ideju, kā Ziemassvētkus pavadīt pēc iespējas interesantāk. Protams, izcelsies ar savām prasmēm kulinārijas jomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu