Sestdienas horoskops: 28. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 28. decembrim. 

AUNS Centies būt savaldīgāks, pat tajās situācijās, kad tevi kāds aizskar, jo, ļaujot vaļu emocijām, tu vari sastrādāt nepatikšanas. Principā zvaigznes labāk iesaka dienu pavadīt mājas atmosfērā.

VĒRSIS Ja vien laikapstākļi to ļauj, izmanto iespējas izbaudīt ziemas priekus, dodoties paslēpot uz vietējo kalnu. Ja tik asas izjūtas tev neiet pie sirds, vari ļauties garākai pastaigai gar jūru vai pa mežu.

DVĪŅI Nav izslēgts, līdz pat pusdienas laikam ļausi sev gulšņāt, baudīt mājas mieru un klusumu. Dienas otrajā pusē būsi uzkrājis pietiekami daudz spēka, lai dotos dzīvē, baudītu sabiedrību, kultūru.

VĒZIS Var parādīties niķis pamācīt citu situācijā, kad to tev neviens nelūdz. Centies savas pedagoģiskās spējas un dzīves pieredzi ievirzīt praktiskā gultnē, piemēram, pievēršoties atvasīšu audzināšanai.

LAUVA Varbūt aktīvi diskutēsi ar partneri par kādu sasāpējušu sadzīvisku jautājumu. Neskatoties uz to, ka vairākkārtīgi mēģināsi otro pusīti pārliecināt, partneris var palikt pie savām sākotnējām domām.

JAUNAVA Ļoti atbilstošs mirklis sevis izglītošanai. Pašmācības ceļā spēsi apgūt arī patiesi sarežģītas, grūti izprotamas lietas. Dienas izskaņā atrodi laiku, ko pavadīt romantiskā divvientulībā ar mīļoto.

SVARI Tu lieliski pratīsi pielāgoties jebkurai situācijai, pat ja tas nozīmē mainīt savu uzvedību par simts astoņdesmit grādiem. Šodienas gaitā piedzīvosi daudz krāšņu un atmiņā paliekošu emociju.

SKORPIONS Labu garastāvokli palīdzēs uzturēt tuvinieku sabiedrība, jo īpaši atvasīšu klātbūtne. Kādam Skorpionam var pamosties radošais talants, kurš liks apsēsties pie klavierēm vai rokās paņemt ģitāru.

STRĒLNIEKS Tu nespēsi tā īsti noslēpt savu nostāju, patiesās jūtas, līdz ar ko būsi atklāts un tiešs. Tas gan ne visiem ies pie sirds, taču tevi tas neapturēs. Šodien vēlams atturēties no alkohola lietošanas.

MEŽĀZIS Pavadi dienu tieši tā, kā uzskati par vajadzīgu, un neļauj apkārtējiem mainīt savas domas. Atturies no aktivitātēm, kuras veiktas pienākuma pēc, tu neapšaubāmi esi pelnījis sev tīkamu relaksēšanos.

ŪDENSVĪRS Šodien tava rīcība būs nedaudz dumpinieciska. Brīžiem apkārtējiem liksies, ka speciāli nostājies opozīcijā kaila principa pēc. Mēģini atturēties no nevajadzīgiem konfliktiem, skaidrošanās.

ZIVIS Neskatoties uz to, ka strādājis šonedēļ būsi maz, liksies, it kā būtu rāvies melnās miesās. Lai atgūtu spirgtu garu, zvaigznes iesaka izkustēties no mājas, doties pasportot. Esi piesardzīgs pie auto stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu