Svētdienas horoskops: 29. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 29. decembrim. 

AUNS Iespējams, Vecgada aizvadīšanas ballītei būsi iecerējis ko īpašu un šodien dosies uz veikaliem, lai iegādātos lielāko daļu no nepieciešamā. Saskarsmē ar mīļoto sapratīsies burtiski no pusvārda.

VĒRSIS Kāds Vērša zīmes pārstāvis var saskarties ar finansiāla rakstura grūtībām. Zvaigznes iesaka nenokārt degunu un aktīvāk meklēt izeju no saspringtās situācijas. Nav izslēgts, tev var izlīdzēt radinieka atbalsts.

DVĪŅI Ģimenes dzīve solās būt rāma un patīkama. Ja vēlaties, varat visi kopīgi doties baudīt ziemas priekus vai arī ļauties kultūras dzīves plūsmai. Dienas izskaņā gribēsi no sirds izrunāties ar otro pusīti.

VĒZIS Brīvie zīmes pārstāvji alks pēc jaunām iepazīšanās iespējām. Savukārt precētie Vēži būs apņēmības pilni meklēt veidus, kā padarīt esošo laulības dzīvi emocionāli krāšņāku, piesātinātāku.

LAUVA Ja veicami kādi saimnieciski darbi vai citas svarīgas lietas, labāk tos īstenot dienas pirmajā pusē, kad būsi maksimāli koncentrējies un enerģisks. Pēcpusdienā pār tevi var savilkties slinkuma mākoņi.

JAUNAVA Rēķinies, ka partneris šodien var būt ļoti jūtīgs, viegli aizskarams. Būtu labi, ja tu izrādītu izteiktāku iejūtību un pieciestu otrās pusītes kaprīzes. Varbūt ir vērts piedāvāt mīļotajam izrunāties.

SVARI Tieksies pēc intelektuālu, radošu un inovatīvu personu sabiedrības. Šis ir atbilstošs brīdis, lai organizētu dažādus interešu grupu saietus, meklētu vajadzīgos kontaktus ar interneta starpniecību.

SKORPIONS Būsi diezgan spontāns, karstasinīgs. Sakāpinātās taisnīguma izjūtas un temperamenta dēļ var rasties domstarpības ar līdzcilvēkiem. Šodien vajadzētu būt dubultā piesardzīgam pie stūres!

STRĒLNIEKS Neskatoties uz to, ka tevi var nomākt garlaicība, īstas apņēmības kaut ko darīt lietas labā nebūs. Nav izslēgts, tā arī visu dienu pavadīsi, palīdzot tiem, kuri nedara neko. Vakarā dodies laikus pie miera.

MEŽĀZIS Šodien tevi pavadīs labs noskaņojums un viegla, patīkama saskarsme ar mājiniekiem. Pēcpusdienā nav izslēgti negaidīti ciemiņi. Rēķinies, ka viesošanās var ieilgt līdz vēlai vakara stundai.

ŪDENSVĪRS Neuzvelcies par sīkumiem. Ja sajūti, ka nervu stīgas tiek pārāk nospriegotas, centies rast mierinājumu vientulībā, meditācijā, pirts procedūrās, sportiska rakstura aktivitātēs. Labāk nelieto alkoholu.

ZIVIS Nenogurdini sevi ar smagnējām, drūmām domām. Labāk dodies kopā ar mīļoto cilvēku uz kādu jestru izklaides pasākumu, jo ar tā palīdzību varēsi mierīgi izsisties laukā no apātiskā noskaņojuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu