Zodiaka lielākie gultas gardēži

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kaisle un gultas dzīve ir neaizvietojama jebkura pieauguša cilvēka dzīves sastāvdaļa.Astrologi atklāj, ka par seksuālo temperamentu astroloģiskajā kartē atbild Marss, par - jūtām Venēra, savukārt Mēness ietekmē mūsu vēlmes. Par ar seksuālo apetīti un iztēli visvairāk apveltītajiem Zodiaka pārstāvjiem vēsta portāls "Postimees".

Auns

Auns ir viena no seksuālākajām zodiaka zīmēm ar kareivīgu, aktīvu, spēcīgu seksuālo temperamentu. Auniem sekss ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa. Turklāt viņiem tas vajadzīgs bieži. Romantika un jutekliskums paliek otrajā plānā. Sievietes, kas dzimušas šajā zīmē, ir mērķtiecīgas, pašpārliecinātas un seksuāli aktīvas, turklāt viņas nekad nešaubās par savām prasmēm un šīs ambīcijas ir pamatotas.

Sieviete Auns ir lieliska mīļākā. Savukārt vīrieši Auni seksā ir uzstājīgi un prasīgi. Viņi patiesi ir no tiem, kuri intīmajā dzīvē aizvien meklē jaunas izjūtas.

Lauva

Lai gan Lauvas seksā ir mākslinieki, kuri bez romantikas - kopīgas skatīšanās zvaigznēs, šampanieša saulrietā un rožu klēpja ģitāras pavadījumā - iztikt nevar, seksā šīs zīmes pārstāji ir nevaldāmi un strauji. Lauva pat seksā neiztiek bez ārišķībām. Vīrietis Lauva daudz runā par seksuālajām fantāzijām, iegādājas dārgas seksa rotaļlietas, priekšspēli sāk īrētā limuzīna aizmugurējā sēdeklī. Lauvenes dievina dārgu apakšveļu, vannu ar rožlapiņām un sveču gaismu.Pārgājiena laikā ievilināt teltī ātram seksam Lauveni nevar.

Lai gan Lauva daudz runā par mīlestību, sekss šai horoskopa zīmei ir prioritāšu virsotnē.

Jaunava

Lai gan varētu likties, ka Jaunava ir vēsa un distancēta, patiesībā šīs horoskopa zīmes pārstāvji augstu vērtē ķermeniskās baudas. Protams, liela loma tiek piešķirta stratēģijai un plānošanai. Jaunavām patīk izsmalcināts sekss ar ilgu priekšspēli un pieaugušo rotaļlietas, ar kuru palīdzību sasniegt baudas virsotnes.

Dažām Jaunavām patīk sado-mazo rotaļas. Jaunavu fetišs ir "kārtība pat seksā". Haotiskas, nepārdomātas darbības Jaunavas nemīl. Vīrietis Jaunava prot izdarīt tā, lai sieviete sasniegtu vairākus orgasmus pēc kārtas. Sieviete Jaunava seksā ir prasīga un kaprīza.

Strēlnieks

Strēlniekam sekss dzīvē ir primārs. Viņam vienkārši ļoti patīk nodarboties ar seksu. Jo raibāka Strēlnieka seksuālā dzīve, jo labāk.

Darba kabinetā, viesnīcā, lielveikala pārģērbšanās kabīnē, slimnīcas palātā… kaut vai lidmašīnas tualetē.

Strēlnieks seksu grib vienmēr un visur. Tomēr tas nenozīmē, ka starp šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir vairāk cilvēku ar slimīgām seksuālās apetītes atkāpēm kā starp citiem. Vienkārši viņi seksā ir gardēži, kas vēlas nobaudīt gan vienkāršu ķilavu maizi, gan melnās trifeles 70 gadus izturētā vīnā. Strēlnieki jaunībā bieži maina partnerus. Vīrietis Strēlnieks ir tas, kurš uz tava ķermeņa atstāj kaislības zīmogus - zilumus un nobrāzumus, bet tu nenožēlo ne mirkli. Sieviete Strēlniece savas Amora bultas ar mīlas indi raida tieši sirdī. Parasti par šīm sievietēm sapņo daudzi vīrieši, kas būtu gatavi atdot pusi karaļvalsts par vienu vienīgu nakti ar viņu.

Skorpions

Skorpioni ir apveltīti ar izsmalcinātu seksuālo gaumi. Šīs zīmes pārstāvjiem ir augsts seksuālās enerģijas potenciāls, kas pilnībā atklājas tikai pusmūžā, nav izslēgts, ka pēc 50 gadu vecuma. Skorpioniem nav viegli iemīlēties sarežģītā rakstura dēļ. Nereti Skorpiona seksuālās tieksmes objekts nebūt nav cilvēks, kurā viņš ir iemīlējies. Reizēm seksuālā vilkme ir tik liela, ka Skorpions burtiski jūk prātā.

Tomēr Skorpions tikpat ātri atsalst un meklē citu partneri. Sieviete Skorpions vīrieti notver kā spīlēs. Viņa ir sieviete, par kuru mēdz teikt “liktenīgā”. Viņš visu atlikušo mūžu sapņos tieši par viņu. Vīrietis Skorpions ir kaislīgs mīlnieks, par kādu par tikai sapņot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu