Iļguciemā sirmgalve pastāvīgi sauc policiju par pagalmā nepareizi novietotiem auto (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aktualizējušās privāto auto novietošanas iespējas pie daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas Skujenes ielā Iļģuciemā. Pašvaldības policija soda par auto novietošanu pie daudzdzīvokļu mājas, kur, kā uzskata autovadītāji, automašīnas nevienam netraucē, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Autobraucēji, apstākļu spiesti, Iļguciema dzīvojamās ēkas pagalmā savus spēkratus atstāj gājējiem paredzētajā zonā. Rīgas Pašvaldības policijā norāda, ka izbraukumi uz Skujenes ielas 9.nama pagalmu tiek veikti, jo automašīnas nereti tiek novietotas neatbilstoši noteikumiem.

Automobiļu saimnieki gan pamatojumam nepiekrīt, taču tāpat tiek sodīti. Arī kundze, kura izsauc policijas darbiniekus, uzskata, ka rīkojas rīkojas ne bez pamatojuma, jo neatļauti novietotie auto traucē ēkai piebraukt ne tikai taksometram, bet arī neatliekamās medicīniskās palīdzības auto. 

Pašvaldības policijā informē, ka, lai risinātu sasāpējušo auto novietošanas problēmu, dzīvokļu īpašnieki var vienoties par ceļa paplašināšanu vai auto stāvlaukuma izveidi uz zaļās zonas rēķina. Iedzīvotāji stāsta, ka šāds risinājums apspriests, tomēr daudzi šādam risinājumam nedotu akceptu. Arī sirmgalve, kura ziņo policijai par auto novietošanu, ir pret zaļās zonas samazināšanu.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu