13 gadu vecumā dzemdējusi Krievijā. Sieviete atklāj, kā ir būt tik jaunai māmiņai (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Kāda skolniece no Krievijas kļuvusi par māmiņu vien 13 gadu vecumā. Kad viņas draugs uzzinājis par bērnu viņš piedāvājis abortu, bet Polīna ļoti vēlējusies kļūt par māti un bērnu dzemdējusi. Tagad mazajai meitenītei Uļjanai ir divi gadi, vēsta portāls "Obozrevatel".

13 gadus vecās meitenes vecāki izšķīrušies jau pirms dažiem gadiem. Polīna nolēma palikt dzīvot pie tēva. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc viņai izdevies tik ilgi noslēpt savu grūtniecību - gandrīz līdz astotajam mēnesim. 

Brīžos, kad viņa tikās ar māti, viņa savu vēderu slēpusi uzvelkot vairāk drēbju. 

"Es uzvilku lielākas drēbes, ievilku vēderu un atdarināju menstruācijas. Tētis tam tik ļoti nesekoja līdz," stāsta Polīna. 

Reiz meitene gulējusi gultā un viņas mamma viņai blakus. Kad mamma glaudījusi Polīnas vēderu, bērniņš tieši tajā laikā vēderā sācis kustēties. Māte uzreiz sapratusi, ka Polīna ir stāvoklī.

Viņa šokā teikusi: "Tu esi stāvoklī!"

Polīna uzreiz sākusi raudāt. No sākuma vēl centusies to noliegt, bet pēc laika atzinusies visā. 

Bērna tēvs saviem draugiem nemitīgi licis Polīnu pazemot. Viņš esot vēlējies, lai Polīna veiktu abortu. Brīdī, kad viņš tika izsaukts uz policiju, viņš esot teicis, ka tas nav viņa bērns.

Polīna stāsta, ka pirmajā trimestrī viņa pati nemaz nepamanījusi, ka ir stāvoklī. Otrajā jau viss kļuvis skaidrs. Meitenes krūtis manāmi palielinājās un sāpēja. Tad sākās kustības vēderā un Polīna visu saprata. Dzemdības viņa atceras ar šausmām:

"Man šausmīgi sāka sāpēt vēders. Es noliecos un mēģināju elpot. Mamma uzreiz saprata, ka man ir sākušās dzemdības." atceras Polīna.

Jaunā māmiņa stāsta, ka dzemdības bijušas ļoti sāpīgas. Tās ilgušas 12 stundas. Vēlāk izrādījies, ka ārsti viņai esot iedevuši nepareizu anastēziju, kas neesot palīdzējusi, stāsta meitene. 

Policija meitenei uzstāja, ka Uļjanai jāveic DNS pārbaude. Tajā ar 99.9% precizitāti apstirpinājās Polīnas bijušā drauga paternitāte. 

Dzemdības notikušas vasaras brīvlaikā. 1. septembrī Polīnai bija jāiet uz skolu. Tajā brīdi viņa gāja vien 8. klasē. Bērniņa dēļ, Polīna tika pārcelta uz individuālo skolas grafiku ar 3 - 4 nodarbībām dienā. Skolas laikā māmiņa meitiņu veda uz privāto dārziņu un tādā veidā viņai izdevās absolvēt 9. klasi. 

"Mēs cēlāmies plkst. 7 un gājām uz dārziņu. Kamēr meitiņa spēlējās dārziņā, es mācījos skolā. Vakarā es viņu savācu no dārziņa un mēs sākām darīt savas lietas. Taisīt ēst, skatīties multenes, vannoties un iet gulēt," savu dienu raksturo Polīna. 

Meitene sapņo par koledžu un grib kļūt par frizieri. Papildus tam, meitene sāka darboties internetā. Viņa uztur savu blogu par to, kā izmainījusies viņas dzīve pēc bērniņa piedzimšanas. 

"Es kļuvu atbildīga. Tagad es domāju nevis kā 15 gadus veca meitene, bet kā īsta māte. Es nenožēloju, ka tik agri kļuvu par māti. Bija labi, bet būs vēl labāk. Es sasniegšu visu, ko es vēlos," piebilda meitene. 

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu