Lielbritānijā tēvs netīšām pasūta mājas izmēra piepūšamo Ziemassvētku vecīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kennedy news&Media

Lielbritānijā kāds tēvs netīšām pasūtījis daudz lielāku piepūšamo Ziemassvētku vecīti, kā gaidījis, ziņo portāls "The Sun".

Divarpus metru dekorācijas vietā viņš netīšām iegādājies gandrīz astoņus metrus augstu piepūšamo Ziemassvētku vecīti. 

Metijs ir kāda naktskluba īpašnieks. Viņš stāsta, ka viņš to pasūtījis aptuveni mēnesi pirms saņemšanas. Viņš nebija gaidījis, ka pasūtītā dekorācija būs viņa mājas izmērā. 

"Es atceros, ka man jau sākumā tas likās jocīgs. Kad sāku tajā pūst iekšā gaisu, tas tikai cēlās un cēlās. Es jau sāku uzraukties vai tas vispār pārstās augt," stāsta Metijs. 

Lielā izmēra Ziemassvētku vecītis piepūtās aptuveni astoņu metru augstumā. Tas esot bijis augstāks par dažām mājām, tādejādi bloķējot skatu daudzu kaimiņu logiem. 

"Kad es nākošajā rītā pamodos, paskatījos pa logu un tur ieraudzīju milzīgu Ziemassvētku vecīša seju."

Apakšstāvā esot sagaidījis ne mazāk amizantāks skats - paverot aizskarus, logiem priekšā bijis milzīgs vecīša dibens. Piepūšamais salavecītis esot bijis tik masīvs, ka to vajadzēja turēt pieciem cilvēkiem, lai neaizpūš vējš.

Neskatoties uz to, ka milzīgais salavecītis daudziem kaimiņiem sagādājis problēmas, viņi šajā notikumā saskatījuši pozitīvo pusi. 

"Kopš salavecītis stāv mūsu pagalmā, visi, kas iet garām, uz to atskatās," priecājas Metijs. 

Izrādās, Metijs starp kaimiņiem zināms kā nepatikšanu cēlājs. Kad viņi ieraudzījuši Metija neveiksmīgo pirkumu, visiem sejā parādījies smaids. 

"Kaimiņi histēriski smējās, kad ieraudzīja manu dekorāciju."

Toties tagad Metijs lielo salavecīša dekorāciju ir noņēmis, jo baidās, ka vējš to aizpūtīs kopā ar visu māju. Viņš klusībā cer, ka uz Ziemassvētkiem varēs masīvo draugu atkal izlikt pagalmā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu