Ankipāns: Bijām pelnījuši vismaz punktu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo", spītējot daudzajām traumām, ceturtdien spēja demonstrēt labu sniegumu, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" ceturtdien viesos ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) zaudēja Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai, kurai šosezon piekāpusies trīs no četrām cīņām.

Rīdzinieki cietuši zaudējumus sešos mačos pēc kārtas.

"Neraugoties uz situāciju, kādā esam nonākuši, kad komandu piemeklējusi traumu epidēmija, spējam demonstrēt labu sniegumu. Esmu apmierināts ar to sniegumu, kas šodien tika parādīts. Bijām pelnījuši vismaz punktu, taču var teikt, ka nepaveicās. Nevarējām izveidot savus momentus un tos realizēt. Bija labs ātrums un pašatdeve, kā arī daudz divcīņu. Ko gribējām parādīt, to šodien parādījām, taču neguvām vārtus, kas arī izšķīra spēles rezultātu," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

"Dinamo" komandā par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Andrejs Makarovs, kurš atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem.

"Spēle bija grūta, bet kopumā aizvadījām to labi. Bija problēmas ar vārtu gūšanu. Ja būtu guvuši vārtus, tad, visticamāk, būtu arī cits rezultāts. Šodien nesekmējās vairākumā. Patiešām nebija mūsu diena," klubs citē Makarova teikto.

Pēc divām dienām rīdzinieki viesosies pie latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētās Somijas komandas Helsinku "Jokerit".

"Viegli, protams, nebūs. "Jokerit" ir ļoti meistarīga komanda. Ir jāiet un jācīnās. Jāpierāda sev un līdzjutējiem, ka mēs varam parādīt labu spēli un sasniegt rezultātu," stāsta Makarovs.

Jau ziņots, ka ceturtdien Rīgas komandu pameta kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš karjeru turpinās Omskas "Avangard" vienībā.

Rīgas "Dinamo" komanda ar 27 punktiem 39 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā. "Vitjaz" ar 47 punktiem 38 spēlēs Rietumu konferencē atrodas piektajā pozīcijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu