Ramona Petraviča ministres amatā iedzīvojusies neveselīgā dzīvesveidā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labklājības ministre Ramona Petraviča
Labklājības ministre Ramona Petraviča Foto: Evija Trifanova/LETA

Labklājības ministre Ramona Petraviča izdevumam "Vakara Ziņas" pastāstīja, ka šis gads, kamēr viņa kārtīgi iejutusies ministres amatā, bijis visai smags - nav izdevies atlicināt pārāk daudz laika sev. 

"Šogad nevarēju atrast pietiekami daudz laika, lai aizietu uz sporta treniņiem. Un tas man nenāca par labu, jo stresu remdēju ar sievišķīgu vājību - saldumiem. Bieži vien pusdienām arī nebija laika, un, ja kabinetā uz galda bija konfektes, tad pusdienas aizvietoju ar saldumiem. Pirms nonācu šajā postenī, Artuss Kaimiņš jau mani brīdināja: "Nepieņem to darbu, neej tur! Tu redzēsi, pēc kāda laika tu pati sev riebsies." Toreiz nodomāju - nu ko gan viņš tur runā par stresu un ēšanu!? Taču zināmā mērā viņam ir taisnība.

Stress, negulētās naktis un liekie kilogrami nepaliek bez sekām. Tāpēc ir jāatrod spēks un laiks, lai ietu uz sporta zāli.

Nu jau divus mēnešus eju uz "Galerijas Rīga" sporta zāli "MyFitness". Tas man ir liels gandarījums un apliecinājums, ka varu saņemties un sportot. Un vislielākais gandarījums ir pēc katra treniņa, ka esmu to paveikusi," pastāstīja Petraviča.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu