NBA apskatnieks: Bertāns var iegūt gada progresējušākā spēlētāja balvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs un čempions Kendriks Pērkinss uzskata, ka Bertāns šajā sezonā var kandidētu uz vienu no līgas lielajām sezonas balvām. 

Dāvis Bertāns, pārstāvot Vašingtonas "Wizards", šajā sezonā ir demonstrējis ievērojamu progresu. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu latviešu spēlētājs vidēji spēlē gūto punktu skaitu ir teju dubultojis. ASV raidījumā "The Jump", kuru vada Reičela Nikolsa, izskanēja viedoklis, ka latvietis varētu pacīnīties par progresējušākā spēlētāja balvu.

Viens no paneļa ekspertiem, Kendriks Pērkinss slavēja latvieti. "Pēdējo divu nedēļu laikā Bertāns līgu ir "aizdedzinājis". Vai mēs viņu varam iekļaut sarunā par gada progresējušākā spēlētāja balvu?"

Raidījuma vadītāja Perkinsam lika precizēt sevis teiktu, uzdodot jautājumu, vai viņš par Bertānu balsotu, jo "sarunā" varot piedalīties visi. Uz ko Pērkinss atbildēja apstiprinoši "Jā, es par Dāvi balsotu."

Kolēģim piekrita arī leģendārais Pipens. "Jā, viņš pavisam noteikti metienus realizē ar augstu precizitāti. Man patīk viņu vērot"

Dāvis Bertāns šajā sezonā vidēji spēlē izceļas ar 15,8 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām. Aizvadītajā sezonā, pārstāvot Sanantonio "Spurs", latvietis vidēji mačā izcēlās ar astoņiem punktiem un 3,5 bumbām zem groziem.

Video: Dāvis Bertāns spēlē pret "Bulls"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu