Foto ⟩ Pašmāju slavenības līksmo iemīļotas burgernīcas svinībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai nosvinētu 25 gadu jubileju Latvijā, "McDonald’s" 19. decembrī Vecrīgas restorānā rīkoja vērienīgas svinības. Restorāna viesi bija klāt svētkos visas dienas garumā un viņus izklaidēja vairāki mūziķi un slavenības, tostarp Edavārdi, "Dziļi violets", dīdžejs Artūrs Mednis un radio personības no Star FM pop-up studijas.

Plašā pasākuma programma nodrošināja piemērotu izklaidi ikvienam viesim. Hiphopa mākslinieks Edavārdi izpildīja īpašu akustisko koncertu. Viesiem bija iespēja dzīvajā izpildījumā dzirdēt arī grupu "Dziļi violets" un dziedātāju Katō. Vakarā uzstājās DJ Artūrs Mednis, kurš atskaņoja īpašu pēdējo 25 gadu populārāko dziesmu izlasi, bet ballīti svinīgi noslēdza "Sticky Fingers" dīdžeju sets ar Ediju Vucēnu un "VIŅA".

Visas dienas garumā ikviens viesis tika gaidīts ar īpašiem “McDonald’s” piedāvājumiem un izklaidējošām aktivitātēm ar slavenībām. Iluzionists Roberts Trankalis izklaidēja viesus ar burvju trikiem. Dziedātājs Roberto Meloni, Youtube personība Armands Jaunzems un pasākuma vadītājs Mārtiņš Kapzems iejutās "McDonald’s" restorānu darbinieku ādā, sagaidot viesus un rūpējoties par viņu labsajūtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu