Mičiganā atrod vīrieti, kurš pirms 55 gadiem nolaupīts no slimnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Konzaks.
Pols Konzaks. Foto: AP/Scanpix

1964. gadā no Čikāgas slimnīcas ticis nolaupīts kāds bērns, taču 55 gadus vēlāk viņš atrasts dzīvojot ar citu identitāti, ziņojis "Dailymail".

Pols Fronzaks, kurš ticis atrasts Mičiganā, pirms vairāk nekā 55 gadiem nozagts no Maikla Rīsa slimnīcas, vēstījusi ziņu stacija "WGN-TV".

Fronzaks bijis tikai vienu dienu vecs, kad kāda sieviete ģērbusies kā medmāsa, paņēmusi zīdaini no mātes, lai it kā aiznestu uz ārstu pārbaudēm. Sieviete ar bērnu tā arī nekad neesot atgriezusies.

Federālais izmeklēšanas birojs esot veicis izmeklēšanu, kura pēc diviem gadiem šķita laimīgi atrisināta. Ņūdžersijā ticis atrasts pamests bērns, kura ausis esot bijušas līdzīgas Čestera un Doras Fronzaku pazudušajam dēlam.

Lai arī neesot bijuši daudzi pierādījumi, ka atrastais zīdainis ir Fronzaku bērns, pāris bērniņu adoptējis un izaudzinājis kā savējo. Taču pēc vairākiem gadu desmitiem, vīrietis veicis DNS testu, kurš pierādījis, ka viņš nav saistīts ar pāri.

Pirms vairākiem mēnešiem Federālais izmeklēšanas birojs Mičiganā atradis otru Polu Fronzaku, kurš līdz šim dzīvojis ar citu identitāti. 

Vīrietis, kurš nevēlas identificēties ar savu jauno vārdu, joprojām iepazīstas ar lietu.

"Man šobrīd grūti salikt visu pa plauktiņiem," sacījis vīrietis.

Viņš šobrīd neesot komentējis iespēju satikties ar savu bioloģisko māti. Vīrieša tēvs Česters nomiris jau pirms vairākiem gadiem.

"Pirms vairākiem gadiem FBI atsāka izmeklēt Pola Fronzaka lietu, jo mēs turpinām virzīties uz priekšu," "WGN-TV" sacījis FBI Čikāgas pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu