Tūrists dalās ar triku, kā bez maksas ieturēt maltīti lidostās (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Uzturēšanās lidostās var būt ļoti nogurdinoša - garas rindas, dažādas pārbaudes un cilvēku pūļi var radīt nogurumu, un, likumsakarīgi, izsalkumu. Cik labi gan būtu, ja šādās situācijās varētu paēst par brīvu! Ar savu ne pārāk godīgo triku, kā, gaidot lidojumu, tikt pie bezmaksas pārtikas, interneta forumā "Reddit" dalījies kāds ceļinieks, vēsta portāls "Daily Star".

Vīrieša padoms raisījis plašu rezonansi un viņa ieteikto "triku" apsprieduši vairāk kā 20 tūkstoši interneta lietotāju.

Biežais ceļotājs atklājis, ka, lai bez savas naudas tērēšanas ieturētu maltīti lidostā, nepieciešams izlikties, ka kavējas lidojums. Jādodas uz vietu, kur sēž tie pasažieri, kuru lidojums ir aizkavēts.

Izrādās, ka aviokompānijas gandrīz vienmēr gaidošajiem pasažieriem piedāvā dažādas uzkodas un dzērienus kā sava veida kompensāciju par sagādātajām neērtībām. Pārsvarā neviens šādos gadījumos nepārbauda, vai mieloties kārais pasažieris patiesi ir viens no tiem, kuriem šīs uzkodas patiesi ir bijušas paredzētas.

Komentāros zem vīrieša padoma kāds interneta lietotājs piezīmējis, ka gadījumos, kad aizkavējas vairāki reisi, pārvadātāji bieži mēdz izvietot uzkodu stendus klientu apkalpošanas zonās.

"Viss, kas jādara - pāris minūtes jāpastāv rindā, jāpaņem ēdiens un jālaižas prom," raksta lietotājs.

Vairāki diskusijas dalībnieki gan apšaubījuši to, ka lidostas darbinieki tik brīvi ļautu pie galda doties visiem, nepārbaudot biļetes. Neskatoties uz valdošo skepsi, komentāros  vairāki ASV dzīvojoši komentētāji rakstījuši, ka viņiem šādā veidā ir gadījies tik pie bezmaksas maltītes.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu