Ķēniņam rezultatīva piespēle zaudējumā pret Smirnova "Servette"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē nopelnīja rezultatīvu piespēli, taču tas neglāba viņa pārstāvēto komandu "Laussane" no zaudējuma Denisa Smirnova Ženēvas "Servette".

"Laussane" mājās ar 2:4 (0:0, 2:0, 0:4) piekāpās "Servette".

Ķēniņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 15 sekundes, no kurām teju piecas minūtes nospēlēja vairākumā. Uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja komandas otro vārtu guvumā, kā arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr pretējā laukuma pusē Smirnovs uz ledus pabija 11 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderību.

Citā mačā Ivars Punnenovs nespēja glābt Langnau "Tigers" no zaudējuma papildlaikā. "Tigers" mājās ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās "Bern".

Punnenovs vārtos pavadīja visu maču, tiekot galā ar 26 no 28 metieniem, kopumā atvairīdams 92,86% pretinieku raidījumus. Teju sešas minūtes "Tigers" vienībā laukumā pavadīja arī Toms Andersons, kurš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderību.

Sestdien visām latviešu komandām atkal ir paredzēta spēle.

"Servette" ar 51 punktu 30 spēlēs NLA čempionātā ir augstajā otrajā vietā, "Laussane", aizvadot par maču mazāk, tikusi pie 42 punktiem un sestās pozīcijas, bet "Tigers" 28 spēlēs ar 40 punktiem atrodas vietu zemāk.

Publicēta: 21.12.2

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu